Racun ima svojo stevilko. Ena stevilka se enkrat uposteva. Zdaj ne vem, kake tete ste vi na csdju trofnil, ampak dokler sem jaz posiljala izpiske in razlage vseh svojih računov, ni bilo nobenih težav. Prvo leto, dve so še nekaj preverjale, potem se to ne in so lepo povzele mojo naracunano cifro in toj blo to.
torej si delala ugovor..... jasno samo od sebe ni nič...
pri velikih expoziturah pa vedno dobiš drugo delavko, ki obdeluje odločbo....
Nima veze, zanimivo bo če imasta dve nepovezane osebe skupni račun. Sploh ne vem če je pri nas to na naših bankah mogoče.
Sicer se pa strinjam z unim userjem OTP je katastrofa. Men vedno bloknejo račun če nakazujem čez 10k na binnance. Račun je francoski prejemnik pa jaz (virtualni račun na binancah) ki ga sistem preveri in tudi izpiše moje ime obenem ko dam izvršitev blokira elektronsko banko. Nimajo niti možnost varnega računa...
po pritožbi bom kar pejstal
prejeli smo vašo reklamacijo glede avtomatske blokade spletne banke pri izvrševanju plačilnih nalogov.
Hiter razvoj sodobnih tehnologij prinaša obilico koristnih izboljšav v vsakdanjem življenju in poslovanju, obenem pa nekatera tveganja, kot so nove oblike spletnih in drugih prevar.
V OTP banki namenjamo veliko pozornosti ozaveščanju strank s ciljem varnega poslovanja, hkrati pa smo vzpostavili procese, s katerimi želimo zaščititi svoje stranke pred morebitnimi zlorabami in odtujitvijo vaših sredstev, razumemo pa nevšečnosti, ki v nekaterih primerih pri tem nastanejo.
V primeru, da je zaznana transakcija, ki bi lahko bila posledica prevare, vas iz banke pokličemo, ali avtomatsko blokiramo spletno banko ter vas prosimo za potrditev, da ste to transakcijo res opravili vi. Ob tem pa je treba preveriti in potrditi tudi vašo identiteto, kar žal zahteva nekaj dodatnega truda in časa ter dobro omrežno povezavo. V primeru, da potrditev vaše identitete preko klica ni mogoča, se je treba oglasiti v eni izmed naših poslovalnic.
Indici oziroma razlogi, ki zaznavajo morebitno prevaro, so poslovna skrivnost banke, in jih žal ni možno deliti s strankami.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje ter da z nami delite svoja mnenja in izkušnje. Vaš odziv nam omogoča, da nenehno nadgrajujemo in izboljšujemo svoje poslovanje.
Za dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu
reklamacije@otpbanka.si,
Z željo po nadaljnjem in uspešnem sodelovanju vas prijazno pozdravljamo.
S spoštovanjem.
kar je noro pri revolutu gre gladko vedno čez.....
Še zdaj me zanima kako miki miška pošlje miljardo na več računov v tujini jaz pa 10k ne morem nikoli.