Revolut bančni račun

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.838
8.160
113
Ljudje so sami krivi, da morajo poročati, saj smo vsepovsod pisali, da ne gre za depozit ampak v indekse, kar pa se normalno poroča.

ne bodi pameten... preden so vsi vedeli, da bo treba poročati, so vsi vedeli, da ne bo treba. in v tem času sem naklofala za 18 strani izpiska. ker sem pač sprehajala denar sem pa tja po navdihu, pa včasih sem zafkrnila, kdaj gredo puščice v narobno smer, pa spet nakazilo v obratno smer. Obresti pa v teh mesecih spet tok, da bi najrajš rekla, če lahko vse skupaj vzamejo, sam da mi ni treba tega delat. Ker to ni opcija, sem se potuhnila in si mislila, da bom že naredila, če bo treba. In zdaj je pač treba.

• Všeč mi je
Reactions: Vojnik in BLABLABLA

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
3.080
1.304
113
ne bodi pameten... preden so vsi vedeli, da bo treba poročati, so vsi vedeli, da ne bo treba. in v tem času sem naklofala za 18 strani izpiska. ker sem pač sprehajala denar sem pa tja po navdihu, pa včasih sem zafkrnila, kdaj gredo puščice v narobno smer, pa spet nakazilo v obratno smer. Obresti pa v teh mesecih spet tok, da bi najrajš rekla, če lahko vse skupaj vzamejo, sam da mi ni treba tega delat. Ker to ni opcija, sem se potuhnila in si mislila, da bom že naredila, če bo treba. In zdaj je pač treba.
Naša blesva realnost...
Full dela za drobiž...

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.376
2.356
113
Ma kakšen drobiž, za nič. Nakupna vrednost je enaka prodajni.

Smo pa vsi že od začetka vedeli, da gre za vrednostne papirje. Jaz sem se prisilil in oddal na roke z vsemi vrsticami. Sem pa isto upal, da Revolut tega ne bo poročal Fursu.

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.567
1.085
113
FURS dobi dovoljenje od Revoluta podatek o stanju na racunu na presecni dan. Poleg tega pa tudi obresti, podatke o prodaji vrednostnih papirjev in menda o placi. Podatke dobivajo na podlagi naziva (kod) nakazila.