Letos (očitno lani ni bilo) je obvezen vnos davčne številke izplačevalca obresti...to številko se rabi.Lani je bilo takole
Identifikacijsko številko imam.
Letos (očitno lani ni bilo) je obvezen vnos davčne številke izplačevalca obresti...to številko se rabi.Lani je bilo takole
a si poleg napovedi obresti tudi kakšno "odprodajo" poročal?Letos (očitno lani ni bilo) je obvezen vnos davčne številke izplačevalca obresti...to številko se rabi.
Identifikacijsko številko imam.
Nič drugega. Samo obresti sem vpisal, dodal datoteke in to je to. Itak gre za drobiž.a si poleg napovedi obresti tudi kakšno "odprodajo" poročal?
Jaz sem namreč v lanskem letu vse umaknil iz njihovega savings acc.
Če ima kdo dostop do osveženega članka bi se priporočal:
![]()
NASVET Kako oddati davčno napoved za Revolut Savings?
Oddaja napovedi po korakih: časa imate do 28. februarja. Pozor, napoved morate oddati tudi, če točk sklada niste prodajali!www.finance.si
Izpolniš Doh-KDVP s podatki iz fund statement (izvoziš na Revolutu). Identifikacijo vred. pap. imaš tudi na tem izpisku (npr. IE000AZVL3KO). Vpišeš, kdaj si vložil (=datum nakupa), količina je tvoj znesek, nabavna cena je 1,00. Vpišeš, kdaj si odsvojil (=ko si "umaknil" iz savings), spet po vrednosti 1 (v fund statement-u je količina pod "total value sold". Pripneš fund statement.a si poleg napovedi obresti tudi kakšno "odprodajo" poročal?
Jaz sem namreč v lanskem letu vse umaknil iz njihovega savings acc.
Če ima kdo dostop do osveženega članka bi se priporočal:
![]()
NASVET Kako oddati davčno napoved za Revolut Savings?
Oddaja napovedi po korakih: časa imate do 28. februarja. Pozor, napoved morate oddati tudi, če točk sklada niste prodajali!www.finance.si
tnx, ko sem obiskal en bankomat brezveze, sem na koncu poklical Bankart.Le za komitente...
Mestna kartica CeKR
Kartica Mestne občine Kranj CeKR omogoča identifikacijo uporabnika ter plačevanje storitev in blaga kjer koli po svetu ali spletu.cekr.eu
Potem pa na NLB poslovalnico in polozis keš gor, nato zastonj topupas revolut.
Zneski so sicer omejeni, ce se ne motim, ce mislis vsak teden par jurjev polozit ne bo slo.
Še ena varianta je OTP predplačniška visa. Zastonj, če odpreš preko spleta. Polog do 2000€ gotovine na mesec in potem top up naprej.