Lahko nastavim, vendar me ne opozori.Deluje. Ne moreš nastaviti ali te ne opozori?Poglej priponko 42657Poglej priponko 42657
15.2: Revolut Bank v Latviji
17.2: Revolut Bank v Grčiji in Cipru
Podražitve v aprilu:
- dvig na bankomatu na standardu do 200 eur ali do max 5 dvigov. Nato 2% provizija oziroma minimum 1 eur
- trgovanje z delnicami: 0,12 % (prej 0,01%) je letna pristojbina za upravljanje trgovalnega računa
- trgovanje z delnicami: 1 free nakup/mesec za standard, za premium 5 free nakupov/mesec
Posnemajo mBILLs.Sej to se že od začetka postopoma spreminja. Ampak glede na to, da zelo redko dvigujem na bankomatu in da je v kombinaciji s curveom še vedno mogoče 200 na dan brez provizije, se ne sekiram preveč.
Ne, ne grozi ti ukinitev računaIz Revoluta so mi poslali e-mail, zakaj ne uporabljam več njihove kartice za plačevanje. Kot naj bi bila nek vprašalnik.
Odkar so mi ukinili in poslali novo virtialno, Gpay ne dela in mi ni več zanimiva.
A mi grozi ukinitev računa?
Isto so poslali moji materi. Fizične kartice pač ne rabi in s tem je Revolut prikrajšala za 6€. Ta email ignoriraš.Iz Revoluta so mi poslali e-mail, zakaj ne uporabljam več njihove kartice za plačevanje. Kot naj bi bila nek vprašalnik.
Odkar so mi ukinili in poslali novo virtialno, Gpay ne dela in mi ni več zanimiva.
A mi grozi ukinitev računa?