Mogoče je že bilo omenjeno, pa ne najdem: kako si zdaj nakažeš denar denar na Revolut iz svoje spletne banke, ko je spremenjen IBAN?
Prej sem imel med hitrimi plačili shranjeno UPN z izpolnjenimi podatki (IBAN, SWIFT, referenca, naslov, država,...) in namen neko 'mojo' cifro.
Gor sem si nakazoval po 200/300 EUR in čez 2-3 dni so bila na Revolutu.
Kaj naj zdaj izpolnim, namesto tega:
Poglej priponko 36766
Hvala
Zakaj si pa nakazuješ in ne direktno top-upaš iz računa?Mogoče je že bilo omenjeno, pa ne najdem: kako si zdaj nakažeš denar denar na Revolut iz svoje spletne banke, ko je spremenjen IBAN?
Prej sem imel med hitrimi plačili shranjeno UPN z izpolnjenimi podatki (IBAN, SWIFT, referenca, naslov, država,...) in namen neko 'mojo' cifro.
Gor sem si nakazoval po 200/300 EUR in čez 2-3 dni so bila na Revolutu.
Kaj naj zdaj izpolnim, namesto tega:
Poglej priponko 36766
Hvala
Tako kot sem delal mi je bilo ok, ker sem imel pod porabo nadzorom. Revolut kartico uporabljam za razne online nakupe in je dodana tudi v Paypal. Slo.računa pa nisem hotel vezat na Revolut.Zakaj si pa nakazuješ in ne direktno top-upaš iz računa?
Tako kot sem delal mi je bilo ok, ker sem imel pod porabo nadzorom. Revolut kartico uporabljam za razne online nakupe in je dodana tudi v Paypal. Slo.računa pa nisem hotel vezat na Revolut.
Če pa je kak enostavnejši način, pa se priporočam za kak vodič.
Bom pogledal in preizkusil dane nasvete.
Hvala
Najprej si aktiviraj maestro za plačila po internetu. To storiš s klicem na banko. Potem v Revolut aplikaciji pritisneš Add money. Tebi pokaže Bank transfer. Pritisni change in pokaže se ti tudi možnost za plačilo s kreditno ali debetno kartico. Vpišeš številko maestro kartice, ki je na zadnji strani, datum poteka veljavnosti in CVV številko, ki je na zadnji strani. Če kartica nima CVV, se vpiše 000. Vsako tako plačilo je popolnoma varno, ker se uporablja 3D security, to se pravi, da banka pošlje na mobitel kodo, ki jo vpišeš v okence. Šele potem se plačilo izvede. Sredstva pridejo na Revolut trenutno.Tako kot sem delal mi je bilo ok, ker sem imel pod porabo nadzorom. Revolut kartico uporabljam za razne online nakupe in je dodana tudi v Paypal. Slo.računa pa nisem hotel vezat na Revolut.
Če pa je kak enostavnejši način, pa se priporočam za kak vodič.
Bom pogledal in preizkusil dane nasvete.
Hvala
Ne - ne cukne.
Ne pridem do secure ID vnosa, pa nisem nič spreminjal. Vidim, da bom moral v ponedeljek spet na svoji banki težiti koji k... spreminjajo nastavitve. Bemti NKBM
Ali si morda na kakem drugem wi-fi omrežju?. Meni se je poleti isto dogajalo v hrvaškem kampu na njihovem wi-fiju. Ko sem preklopil na podatke, je bilo vse v redu.Ne - ne cukne.
Ne pridem do secure ID vnosa, pa nisem nič spreminjal. Vidim, da bom moral v ponedeljek spet na svoji banki težiti koji k... spreminjajo nastavitve. Bemti NKBM