Ni res, da MORA biti trr za vračilo dohodnine odprt v Slo.Citat:
Tako da za slovenske račune vrjamem, da je tako in tudi pri meni je za vračilo dohodnine na eDavkih označen zadnji TRR, ki sem ga odprl v Sloveniji. Čudno se mi pa zdi, da bi veljalo tudi za tuje račune, glede na to, da povsod piše, da mora biti odprt pri banki v Sloveniji.
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
XSIDE
Ni res, da MORA biti trr za vračilo dohodnine odprt v Slo.Citat:
Tako da za slovenske račune vrjamem, da je tako in tudi pri meni je za vračilo dohodnine na eDavkih označen zadnji TRR, ki sem ga odprl v Sloveniji. Čudno se mi pa zdi, da bi veljalo tudi za tuje račune, glede na to, da povsod piše, da mora biti odprt pri banki v Sloveniji.
Nakažejo tudi na trr odprt v sepa prostoru, ali če trr nimaš na poštno nakaznico (pošte Slo).
Mogoče si ne predstavljaš - ampak tole tvoje sporočilo nima najmanjšega smislaCitat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
pod account details imam pa samo IBAN XXXXXXXX in BIC REVOXXXX. Tudi LT IBAN-a nikoli nisem imel (sem tudi takrat preveril pod account details). Lahko pa to XXXXXXXX prijavim na FURS, če ste tako pametni
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Evo, danes sem dobil to virtualno in nisem nič klikal, pa sem vseeno dobil to sporočilo da je IBAN aktiviran.
[/URL][/img]
Referentka na njihovi strani pa je rekla, da dokler ni nič sredstev nakazanih preko tega potem še ni aktivirano
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Potem se pravi, da še ni aktivirano in je samo obvestilo.
Da še to vprašam, koliko je strošek fizične kartice 6 ali 12€?
Citat:
UK: Up to nine business days. (£5)
Europe: Up to nine business days. (€6)
The United States or Canada: Up to two business days (€30).
Elsewhere: Up to three business days (€30).