Dobis obvestilo v tistem mesecu, kot ti potece, da lahko nrezplacno narocis novo...Pa jo sami pošljejo ali jo treba naročiti, ker meni niso nič poslali?
Kako je sedaj s tem, ali upravičeno zaračunavajo ali ne?Boš rekel, da tako provizijo zaračunajo drugim slovenskim bankam? Jaz postavko v ceniku razumem, da to zaračunajo vsem tujim bankam (razen tistim, ki spadajo v NLB skupino). To je pa diskriminacija EU prebivalcev, ki nimajo računa pri slovenski banki.
Pa piše pri postavki prav "provizija"? Mogoče je bil samo znesek avtorizacije, ki bo kasneje povrnjen.
Če je res provizija, potem je to pač en nov način, kako se naše banke branijo pred izpadom dohodka, ki ga prinašajo fintechi in mobilne banke.
Ali ti banka ne bi konvertirala švicarjev v evre?Vprašanje, če zelim zamenjati 5.000 v CHF, verjetno samo nalozim z debetno na revoult in potem posljem nazaj na TRR. A ima Revoult kaksen limit za take transakcije.
Glede na trenutni tečaj bi prišaral 100+€...
okej, če si zrihtam tale biznis za free račun..(imam že osebnega) kaj dejansko so minusi? če sem en navaden sp, mi potem odpade "drago" plačevanje provizij na bankah (za eno transakcijo sedaj dajem že 0,98 eur in pa vodenje e-banke ipd. za nakazovanje plačil načeloma ni težav, četudi je tuj iban. kakšne položnice pa tudi niso težava, kot berem v tej temi. še baje trajniki laufajo? skratka...kaj trenutno NI optimalno, če želim imeti kot sp tale free business račun?