Odvisno kako si inštaliral. Meni je zginjal, ko sem ga namestil tako, da sem samo uporabil VPN, da se je pohavil v storeu. Od kar imam nemški play account, mi še ni zginila. Realno sem pa plačeval par mesececev vmes, ko sploh nisem imel appa gor, pa je delovalo BP, ker so payment servisi čisto ločeni od tega appa, kjer dodaš kartico itd. Še več, celo dodal sem lahko poleg Revolutove še N26 kartico direktno iz N26 appa, brez da bi imel takrat viden gpay app.Danes prvič plačal z telefonom. Dela. Ampak....
Ko sem želel plačati, aplikacije bi bilo instalirane. Si ponovno instaliram apk, plačam in dela. Čez uro pogledam in spet bi GPaya instalirana...
Danes prvič plačal z telefonom. Dela. Ampak....
Ko sem želel plačati, aplikacije bi bilo instalirane. Si ponovno instaliram apk, plačam in dela. Čez uro pogledam in spet bi GPaya instalirana...
To so verjetno taki "mojstri" kot en frend, ki ne prijavi revoluta, da kao on ne bo nič podatkov dajal fursu. Da hoče imet skrit račun In bolj ko mu razlagam, da dobijo podatke v vsakem primeru, manj zaležeNekaterim je šlo na živce, da so vsi uporabniki Revoluta, ki ga imajo v imeniku, vedeli, da ga ima tudi on.
Na začetku so, zastonj je bilo kolikor se spomnem samo polnenje z debetno (ali pa pač sepa nakazilo). Je pa že dolgo zastonj tudi za kreditne.Saj ga niso nikoli.