A je tuki že kej novega, da se da plačevat na princip NFCja s telefonom ( Samsung ) ali pa preko ure (Samsung Gear) ?
Npr z Revolut ali Curve? Oziroma še celo bolje, z slovensko Visa Debit
Telefon predvidevam, da je Android, torej bi se moglo dat uredit Google Pay (sidelodanje appa ali spremmeba Google Play regije + nemška Revolut/N26/Bunq/Monese kartica) ali pa eno izmed custom implementacij naših bank ala NLB Pay, Abadenarnica, Wave2Pay, itd.A je tuki že kej novega, da se da plačevat na princip NFCja s telefonom ( Samsung ) ali pa preko ure (Samsung Gear) ?
Npr z Revolut ali Curve? Oziroma še celo bolje, z slovensko Visa Debit
Pa Garmin Pay.Nope, zaenkrat uradno samo Apple Pay...
Jaz sem uporabil svoj nemški naslov za dostavo iz cheaper and more. S tem da pri Revolutu je toliko lažje, ker dejansko ni treba nič pošiljat tja ampak samo narediš virtualno kartico in menjaš nazaj. Vseeno je to mogoče boljša opcija kot nek McDonalds, po drugi strani pa spet vprašanje, če ne bo preveč userjev z istim naslovom in bodo začeli kaj komplicirat.kateeri naslov si napisal? McDonlads Munchen?
Očitno so spet spreminjali. Od začetka so bile vse MC, potem si nekaj časa dobil free/standard samo Viso (oziroma odvisno od lokacije, v Nemčiji npr. MC), medtem ko so bile Premium in Black MC, s tem da so enkrat vmes prešaltali na Slovenske BIN. Sedaj so očitno tudi navadne spet MC.Kako je pa z tem visa/mastercard? Ko sem si anredil revolut sem dobil viso, kolega in brat pa mastercard. Sedaj sem si naredil virtualno, sem dobil MC. Je to random ali kako?