Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
ksz
zakaj bi nakazoval z bančnim nakazilom, če lahko z Maestro takoj daš denar gor?
Citat:
Uporabnik brezhibno pravi:
Z maestrom se da nakazati na revolut ? Preko spletne banke misliš ali kar direkt preko revolut app-a ?
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik brezhibno pravi:
Z maestrom se da nakazati na revolut ? Preko spletne banke misliš ali kar direkt preko revolut app-a ?
Direktno iz appa, dodaš kartico in gasa
Ampak kdor nima CVC kode naj se ne matra.Citat:
Uporabnik guardy pravi:
dodaš številko kartice zadaj, ne računa
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Uporabnik guardy pravi:
Moja nima CVC, vpišem 000. Grem pa potem čez SecureCode postopek, ko na mobi dobim enkratno geslo.
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Zanimivo, očitno je sedaj drugače
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
Hm, tole z maestro kartico pa nisem vedel, da je mogoče. Vendar meni, ko dodam kartico (je omogočena za spletno plačevanje) javi: Zaradi neustrezne ali manjkajoče mobilne številke postopka ni možno nadaljevati. Sem na nlb. Je imel kdo podoben problem? Aja, drugače sem s to kartico že plačeval preko neta in tudi dobival 3d secure kode na to mobilno številko.
Citat:
Hm, tole z maestro kartico pa nisem vedel, da je mogoče. Vendar meni, ko dodam kartico (je omogočena za spletno plačevanje) javi: Zaradi neustrezne ali manjkajoče mobilne številke postopka ni možno nadaljevati. Sem na nlb. Je imel kdo podoben problem? Aja, drugače sem s to kartico že plačeval preko neta in tudi dobival 3d secure kode na to mobilno številko.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Najbolje, da poklices na NLB (01 477 2000) ... Kaj si pa vpisal namesto CVC kode?