Citat:
Uporabnik Lucijan pravi:
BuDi, hvala objavljeno. Je mogoče zahtevati ponastavitev računa v obliko kot je bila na začetku? Brez vezave na IBAN? Poiskušam na njihovem supportu, kjer pa imaš opravek z avtomatom (ne preveč brihtnim).
Je možno. Napišeš v chat in uredijo takoj. Seveda, ko enkrat dobiš agenta. Tist AI bot je kr nekaj, moreš kr takoj napisat v chat "live agent", da dobiš osebo na drugi strani. Včasih traja par minut (če imaš srečo), lahko pa tudi več ur ali šele naslednji dan.
Ta njihov support je kr problematičen, če rabiš kaj resnega. Sem se zafrkaval par dni z eno brezvezno zadevo. Če nisi premium, imaš support samo v določenih urah (od kar so uvedli premium, prej si vsaj sporočilo lahko napisal kadarkoli, pa so odgovorili, ko so). Potem ti najprej ta bot meče naključne odgovore, ki nimajo veze z vprašanjem. Nato lahko traja celo večnost, da prideš do agenta. Meni je pisalo 6ur, ampak tudi po več kot 6h ni bilo odgovora. Potem pa je enkrat kasneje uspel odgvorit, vendar nisem dobil nobenega notificationa (za plačila sicer notificatione od Revolut appa dobivam). Agent je pa lepo zaprl case, ker se nisem takoj odzval. Ko sem naslednjič odprl app, je app želel, da ocenim odgovor oziroma agenta, čeprav odgovora sploh nisem mogel pogledati (dokler nisem ocenil). Odgovor je bil na koncu totalno brezvezen (copy paste kaj pomeni določeno stanje transakcije, čeprav nisem tega spraševal). In ko sem odgovoril, spet čakanje na novega agenta, ki je dal podoben neuporaben odgovor (po več kot 8h) in ponovn zaprl chat. Šele v tretjo sem dobil agenta, ki je sploh pogledal, kje je dejansko težava. Pa kolikor je za prebrat na njihovem twitterju imajo tudi drugi kar pestre izkušnje z njihovim supportom.
No, ko sem želel spremenit račun v prejšno varianto, sem dobil agenta relativno hitro in je tudi uredil brez dodatnih vprašanj. Najboljše je takoj napisat live agent in napisat, da želiš nazaj polnenje preko skupnega računa brez osebnega računa. Potem pa tudi, če si vzamejo več časa, bojo že uredili, ko agent prebere zadevo.