Če imaš NLB kartico povezano preko Curve in Top-Up-aš Curve ni provizije.
Preden odpiram yet another account - je tole 100%?
Če imaš NLB kartico povezano preko Curve in Top-Up-aš Curve ni provizije.
Preden odpiram yet another account - je tole 100%?
Na žalost so mi po avtorizaciji zaračunal 1 eur (dvig gotovine)Sam še čakam, da se potrdi avtorizacija, pa ti povem.
Sem pa danes tudi sam na Banko Slovenije podal prijavo.
Na žalost so mi po avtorizaciji zaračunal 1 eur (dvig gotovine)
Res je. Meni gre bolj za princip lopovskih bank.Gre preko sepa hitrega plačila enako instantno, to pa zaenkrat niso računali. Edino par klikov več je...
Meni tudi na Curve. Je pa zanumivo, da mi na VISA kreditni niso nič zaračunali.Na žalost so mi po avtorizaciji zaračunal 1 eur (dvig gotovine)
enako trdi NLB v sporočilu javnosti.Je addiko komu zdaj računal. Ker na njihovi soletni strani pise, da so quasicash transakcije tiste, katerih prodajno mesto doloci to kodo.
jaz sem 7.7. naredil toput iz addiko debetne kartice na revolu, zaenkrat ni provizije.Je addiko komu zdaj računal. Ker na njihovi soletni strani pise, da so quasicash transakcije tiste, katerih prodajno mesto doloci to kodo. Revolut pa doloci kodo spletnega racuna.
»Quasi Cash« transakcije - Addiko Bank Slovenija
V Addiko Bank d.d. smo v začetku meseca maja 2014 spremenili Cenik storitev, del spremembe pa je bila tudi uvedba zaračunavanja »Quasi Cash« transakcij.www.addiko.si
v čem pa je razlika med plačilnimi in debetnimi karticami?“Quasi-cash transakcije se zaračuna za plačila s kreditnimi, plačilnimi in obročnimi karticami Mastercard. Za transakcije z debetnimi karticami (karticami transakcijskega računa) na istih prodajnih mestih se nadomestilo za quasi-cash ne zaračuna,” so pri Addiku še zapisali v pojasnilu.
Daj ta odgovor poslji na Banko Slovenije. To pomeni, da NLB samovoljno spreminja namen.Revolut da naprej spletni nakup, kar so mi potrdili, ko sem tam spraševala... Imam pogovor shranjen...
Zakaj si pa ne odpres Recolut Pro znotraj tvojega osebnega Revoluta?No, zdaj pa se revolut s svojimi forami... Ukinitev freelance racuna in moram na business. Ce hocem obdržati isto, gre strošek iz 7 na 19€. Bi bil NLB cenejši s kakim svojim paketom, pa bom raje telovadila dalje... Zdaj tudi revolutu ne bom dala 7€, tarifo mi bo samo racunovodkinja dvignila, ki me ima ze poln kufer s temi nebroj TRRji in mojimi telovadbami.
Zato...hna ja, sem skušala, pa je moja dejavnost na prohibited listi... torj ostajam na revolut business. klinc...