Ce sprasujes za Nexter se vsacih zgodi par dni, da ni nic za investirat, ampak se potem hitro pojavi. Donosi do nekje med 5 - 6%Bom 1.9.... konec meseca gredo v glavnico tudi vse obresti tega meseca in najbrz je takrat "nov zacetek". Povem drug petek
Kar se neksterja tice... Vse lepo in prav, denar je gor investiranje imam avtomatsko opcijo - ni slo nikamor. Tudi med "rocnimi" izbirami ni nic. V kolikem casu, ce sploh, lahko pričakujem, da se bo nekam investiralo?
Ne, ni treba nic delati. Samo npr, ce imas izbrano strategijo da si fleksibilna (krajse vezave), na voljo bodo pa samo daljse, ti ne bo investiralo. Jaz bi ti za zacetek priporocil, da sama spremljas. Npr. jaz navadno zjutraj pogledam.Ja, tega mislim. Vem, da je OT, ampak ce imam izbrano eno izmed strategij samodejnega investiranja, mi ni treba nic delat?
Se enkrat, vsem se opravicujem za OT, ampak zdaj glih en gleda, ki pozna
Če sem pravilno razumel, je mnenje Alterja, da ima Revolut en kup red flagov, Neksterju pa zaupamo tudi večje zneske?Ne, ni treba nic delati. Samo npr, ce imas izbrano strategijo da si fleksibilna (krajse vezave), na voljo bodo pa samo daljse, ti ne bo investiralo. Jaz bi ti za zacetek priporocil, da sama spremljas. Npr. jaz navadno zjutraj pogledam.
Nekster ima nalozbe zavarovane z zavarovalno polico. Poleg tega imajo ze nekaj letni track record.Če sem pravilno razumel, je mnenje Alterja, da ima Revolut en kup red flagov, Neksterju pa zaupamo tudi večje zneske?
Sem vmes zbrisal ta varcevalni racun in ga se enkrat kreiral, bom pac se malo pocakal22ga nakazala, prve obresti 24ga ob 10h in nato vsak naslednji dan ob 10h