Malce se sprehodi po forumu. Ne prav daleč nazaj.Prejel sem novo Revolut kartico. Ker mi je prejšnja delovala v Google Pay in novo ne sprejme več, me zanima, če morda kdo ve, kako se sedaj plačuje z virtualno kartico (hrvaški BIN) preko Google pay brezstično? Nova kartica je aktivirana in ima omogočeno brezstično plačevanje v aplikaciji.
Hvala za odgovor. Danes sem probal še enkrat plačati brezstično in lahko potrdim, da metoda in navodila delujejo.Revolut
Banka Revolut ponuja virtualne ali fizične debetne kartice ter osebni transakcijski račun v evrih ali funtih z jamstvom do 100.000 €.denar.svetidej.com
naložu denar, plačam z revolutovo viso. v enem tednu imel dva menjalna tečaja, enkrat 7.1, drugič 7.5. ne vpraša nič po tečaju-vsaj mene ne.Ker se bližajo dopusti me zanima kako imate urejeno tisti, ki na Hrvaškem plačujete z Revolutom? A si v appu zamenjate določen znesek iz € v kune? Trenutni menjalni tečaj je 7.513, kar je bolje kot na banki. A vas potem še vedno ob plačilu z Revolut kartico sprašuje po konverzaciji?
Ni ravno banka, ampak z binance card, crypto.com card lahko to počneš.
Povsod, kjer sprejemajo debetno Viso. Jaz imam vezano na Curve (debetni mastercard), da deluje še Garmin/Apple Pay in plačujem s tem praktično vse (izjema je tisto, kar se ne da plačati s kartico tako ali drugače). Je pa res, da nikoli ne zapravljam direktno crypta (top-upam € iz primarnega računa, ampak lahko bi), uporabljam samo zaradi cashbacka.Plačevanje je omejeno predvsem na tujino ali tudi pri nas?
Povsod, kjer sprejemajo debetno Viso.
Položnice lahko plačaš z kartico na Petrolu, res pa je da te stane kakšen EURO provizije.Če bi po domače rekel..lahko z npr Binance kartico plačaš bencin na črpalki, račun v Mercatorju, položnico za elektriko?
V appu sem zamenjal evre v kune. Potem sem v Curve app pri lastnostih Revolut Vise pri Card Currency izbral kune. Potem te POS terminali nič več ne sprašujejo, če želiš plačati v evrih ali kunah.Ker se bližajo dopusti me zanima kako imate urejeno tisti, ki na Hrvaškem plačujete z Revolutom? A si v appu zamenjate določen znesek iz € v kune? Trenutni menjalni tečaj je 7.513, kar je bolje kot na banki. A vas potem še vedno ob plačilu z Revolut kartico sprašuje po konverzaciji?
Zraven, v Solarisu. Danes sem se vrnil. Če se spomniš, poskusi. V restavracijah in trgovinah v kampu in izven, ni bilo s plačilom nobenega problema.Kaj si v lanterni? Ce se spomnim, probam za vikend.