Resnica o dokumentarcu Zeitgeist

Resnica o Zeitgeist

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Živjo

Bil je govor samo o Zeitgeist drugi del na tem forumu. Obstajata dva dela oba dela sem si po dolgem odrekanju le včeraj pogledal. Vse skupaj traja 4 ure in je dobro, da se pogleda. Ne vem, kaj si msilite o teh dveh delih. Glede bank, wtc v ZDA, sem bil presenečen, da imajo banke svojega denarja le 3% medterm, ko 97% denarja je izmišljenega in NE OBSTAJA in to, da so Američani sami sesuli dvojčka in seveda s tem začčeli vojno proti Afganistanu in drugimi državami.
Glede RELIGIJE ne vem, če je tukaj res kaka resnica bolj ne. Sicer v teh delih ej vse nekaj logično povezan, kot matematika 1+1=2, 3*3=9...ma kaj pa jaz vem NIMAM POJMA, kaj anm hočejo s tema dvema dokumetrcama sporočit. Resnic je lahko več.
In še ena resnica, če bi vlagal takrat v razvoj tegnolgije in NE v orožje bi bil danes svet drugačen.

OFF:
Zemlja to je pokvarjen svet, polno nasilja, ljudjem po glavi roji samo denar in želja po dobičku, revščina, na eni strani bogati na drugi strani revni, bolezni, ....mi smo sužnji.
Anketa:
"vrjamete" v Zeitgeist dokumentarca

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.699
10.959
113
Kaj pa ti misliš glede religije?
To se mi zdi, da so še najbolj zadeli
grin1.gif

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kaj pa ti misliš glede religije?
To se mi zdi, da so še najbolj zadeli
grin1.gif

Preveč let je nazaj, da bi bila vse resnica.
Najbolj se mi je v glavo ucepilo, sonce, 3dni, novo rojstvo, vzhajajoče sonce, oblaki, zvezde, jezus, 12 številka, konec dobe-npr.konec ribe in začetek.....to so včasih veroval 100%. Al ap tista, če en boš priden boš pristal v peklu
bonk.gif
to so ble smešne fore.
Jest grem raje na kaki sejem, hribe, morje, kot pa k maši.

OFF: Mal se mi pa je spal

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
komaj zdaj ti je potegnilo da so si sami porušili wtc? vsakemu ki malo razmišlja je postalo jasno takoj ko se je slika malo skristalizirala, prah polegel in se je pojavilo vprašanje: kje pri pyzdi materni je letalo, ki je parkiralo v pentagon in ne obstaja niti en posnetek
stupid-1.gif

B81

22. jul 2007
37.699
10.959
113
Hmm....posnetke so takoj zasegli.

Po drugi strani pa je bil narejen test, kjer je nekaj letalu podobnega treščilo v neki zid in ga tudi ni blo nikjer več
grin1.gif

EDIT, našel:

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
glede 9/11;ko je bil kompleten zračni prostor USA že zaprt,dovolili niso niti letov paramedics helikopterjev,da bi z prizorišča hitreje odvažali ranjence,CNN-ov helikopter pa so skoraj sklatili,so člane bin ladnove družine vozili z dvema vladnima letaloma v kanado
prav tako ni bilo v času napada na dvojčka v samih stavbah nobenega CEO ampak samo navadni uslužbenci...zanimivo..da misliti,kajneda?
aja pa sama zrušitev dvojčkov...veliko strokovnjakov za rušenje stavb je povedalo,da izgleda kot da sta se zrušila nadzorovano,ker če pomisliš bi se po vseh zakonih fizikie (zaradi stopljenih železnih nosilcev z ene strani) morala prelomiti in ne sesesti sama vase

@denis
nekaj je zabitje enega starega tornada,čisto drugo pa potniško letale (masa/hitrost,inercija) vsekakor bi se pri pentagonu moralo kaj videti..pa še zanimivost,drevesa in avtomobili parkirani v času napada,so ostala nepoškodovana pa čeprav so bila samo 20-30 m stran!?!? v bistvu ni bilo nobene neposredne škode v okolici (potem se je pač vžgalo nekaj avtomobilov)

B81

22. jul 2007
37.699
10.959
113
Ja to je blo res malo za premislit, ko so kazali one nosilce...zanimivo no.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
....
aja pa sama zrušitev dvojčkov...veliko strokovnjakov za rušenje stavb je povedalo,da izgleda kot da sta se zrušila nadzorovano,ker če pomisliš bi se po vseh zakonih fizikie (zaradi stopljenih železnih nosilcev z ene strani) morala prelomiti in ne sesesti sama vase
...
O kateri fiziki to govoriš?
Ali poznajo iskalci zarot in zagovorniki teorije "ZDA so kriva za vse" kakšno posebno fiziko?
Preden odgovoriš, se malo pozanimaj o uklonu, vitkosti nosilcev in podobnih zadevah.

PS: domnevam, da zagovarjaš teorijo, da NASA ni bila na Luni.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ja to je blo res malo za premislit, ko so kazali one nosilce...zanimivo no.

tiste nosilce so slikali po reševanju.... in kak najlažje nosilce odstranit?
ja da se jih odreže
smile-1.gif

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
ne, ne zagovarjam teorije o pristanku na luni,niti me ta ne zanima

samo povedal sem kar so rekli nekateri strokovnjaki za rušenje stavb,ker če ti strukturo na eni strani oslabiš se bo ta vdala na oslabljeno stran,torej v tem primeru bi se stolpa morala nagniti in prelomiti,tako pa sta se sesedla sama vase na način kot to delajo profi destructorji pri nadzorovanih rušitvah in to oba,to mi je čudno in nič več
lp

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
tiste nosilce so slikali po reševanju.... in kak najlažje nosilce odstranit?
ja da se jih odreže
smile-1.gif
mislil sem na zrušitev same stavbe,pri nekaterih nosilcih pa se je seveda lepo videlo da so bili rezani med procesom odstranjevanja,aja še nekaj sem se spomnil glede nosilcev,zelo na hitro so jih pretopili ,tako da sploh ni bila opravljena nedvisna recimo temu ''forenzična'' preiskava

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik trust pravi:

In še ena resnica, če bi vlagal takrat v razvoj tegnolgije in NE v orožje bi bil danes svet drugačen.
Kaj ti tu ni jasno, če ne bi bilo vojn ti ne bi zdejle surfal po internetu, poslušal radija in ostalh stvari
smile-1.gif

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Tony_Soprano pravi:
Citat:
Uporabnik trust pravi:

Kaj ti tu ni jasno, če ne bi bilo vojn ti ne bi zdejle surfal po internetu, poslušal radija in ostalh stvari
smile-1.gif

Ti ti povej unmu tastarmu, ki je to rekel v dokumentarcu...to si nisem jest zmislu

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Nazadnje urejeno:

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Citat:
smile-1.gif
grin1.gif

Vojno ti propagandni stroj res prodaja kot gonilo napredka, dejansko pa je stran vržen denar (za večino, razen za banke, ki financirajo vse v vojno vpletene in pobirajo obresti), da ne govorim o vsej tragediji, ki jih vojne povzročajo.

Vsebinsko gledano v vojni ni nobene dodane vrednosti. Ni investicija, ki bi povrnila vložene stroške iz produkcije, ampak jih lahko povrne, če zmagovalka dovolj napleni. Vojna industrija je isto, to je mašinerija namenjena destrukciji in plenjenju in ne proizvaja ničesar koristnega za človeštvo. Če bi se tehnologija razvijala z miroljubnim namenom, bi danes imeli precej več kot net, radio in vse kar imamo. Pa še v miru bi živeli.

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik Baltazar pravi:
Citat:
smile-1.gif
grin1.gif

Vojno ti propagandni stroj res prodaja kot gonilo napredka, dejansko pa je stran vržen denar (za večino, razen za banke, ki financirajo vse v vojno vpletene in pobirajo obresti), da ne govorim o vsej tragediji, ki jih vojne povzročajo.

Vsebinsko gledano v vojni ni nobene dodane vrednosti. Ni investicija, ki bi povrnila vložene stroške iz produkcije, ampak jih lahko povrne, če zmagovalka dovolj napleni. Vojna industrija je isto, to je mašinerija namenjena destrukciji in plenjenju in ne proizvaja ničesar koristnega za človeštvo. Če bi se tehnologija razvijala z miroljubnim namenom, bi danes imeli precej več kot net, radio in vse kar imamo. Pa še v miru bi živeli.
ne-ne-1.gif

Ni res! Misliš, da bi američani šli razvijat internet (kolikor vem so bili oni "naročniki" v cernu), če ne bi bilo grožnje da radioaktivni delci blokerajo signal radijskih valov (mogoče tudi sam crap nalagam
grin1.gif
se mi pa zdi da imam kar prav). Mogoče, ampak šele čez 20 let, po vsej varjetnosti pa ne. A ni blo leta 1800 tako, da so mislil, da je vse kar je lahko izumljeno že izumljeno, pa poglej kje smo zdej, kemija, vojska zihr pospešila, strojnice in letala tudi, reaktivni pogon - dolfi med 2 sv vojno hotel met...
Kontrolo atomov so pa japonci dobil od američanov Varjetno bi se vse dalo narediti v mirnem času, ampak počasneje in polovico od teh stvari se ne bi spomnili...
Si zihr glede tvojega mišljenja?

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
napisal sem,da so rekli da sta se dvojčka zrušila na način kot je to v navadi pri načrtovanih rušenjih in ne da so se zrušili načrtovano zaradi podtaknjenega eksploziva
no sicer pa nikoli ne bomo vedeli vse resnice
wink-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
napisal sem,da so rekli da sta se dvojčka zrušila na način kot je to v navadi pri načrtovanih rušenjih

Hja, jaz tega nisem opazil. Kaj misliš, da bi se morala prevrnit kot drevo v gozdu?

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
konstrukcija ni bla sposobna prenest takih sil, da bi se lahko kipnil kot drevo
grin1.gif

se je prej sesedla