Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Po tem, ko so pred novim letom sprejeli nove zakone ki občutno zvišujejo kazni za prometne prekrške, so sedaj poslanci sprejeli še predlog zakona o prekrških, ki širijo pooblastila policajem, redarjem, ki bodo strožje ukrepali proti kršiteljem.
http://24ur.com/novice/slovenija/potrjen-nov-se-strozji-zakon-o-prekrskih.html
Zakona nism bral, sem pa zadnjič v gostilniški debati slišal, da bodo po novem še vojaška policija kasirala z radarji na cestah. Pa me zanima če kdo ve, če je res kaj na tem.
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Ma boli jih za varnost....važno je kasiranje.
Predvidevam, da je tole odgovor meni, ker sem te spraševal, kje so te table, ki so prestavljene. Pa spet tvoj pričakovan odgovor, da te zajabavam in da naj si odgovor poiščem drugje. Pa ti bom še dal en nasvet: Če bi ti odgovoril in napisal recimo 10 takih krajev, bi ti mene lahko prav lepo zajebaval. Če pa napišeš, da mi ne boš odgovorilm ker te zajebavam in naj si kar sam poiščem odgovor, je pa jasno, da nimaš odgovora.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Nisi pravega vprašal. Odgovor, katere table so premikali boš dobil na cestnem podjetju. Če te zanima tja vprašaj, oni imajo točen spisek.Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Za synthmana... kam si se zgubu? Še kar čakam na tvoj odgovor
No, LP!
Ampak itak te ne zanima, sprašuješ samo da bi potem zajebaval.
A ti mogoče trdiš, da takšnih tabel za začetek/konec naselij, ki so v zadnjih 10 letih spremenile lokacijo ni?
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Ne, 60 je za kamione a 40 pa za osebne
Pa sej je Apollo ravno par postov višje lepo napisu