Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Moja mat ima svojega, ki jo nateguje kjer se da ker ona ze ne bo vozila tako dalec avta. Jo dvakrat soocim z nategom in pravi tretjic, jah daj mu priloznost zakaj sem taksen..?!
Razdri ključ za vžigat, notri je en čip ,ki se je odlepil in potem posledično enkrat vžge, drugič ne, odvisno v kakšnem položaju je.
Kapljica silikona in ga pritrdiš nazaj, sem imel isti primer 10 let nazaj, od takrat je mir.
ja tak je to blo pri renojih. Nevem al se je po določenem času nazaj blokada vklopla al kaj je že blo. Pač če je rdeča lučka gorela ni vžgal. Pol pa zaklep in odklep in je kresno sprve.
Če se prav spomnim, se je blokada zagona vključila na Twingu po cca. 15ih minutah, ko si ga pustil ODKLENJENEGA. Butasto do konca. Potem pa kot sta omenila: zaklep/odklep in se je blokada izključila.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.