Renault Twingo Ph2 Vrs Novi VW Up

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Oprema vozila citigo ni povsem primerljiva s tisto v upu, po grobi oceni pa naj bi bil Škodin malček okoli 300 evrov cenejši od Volkswagnovega. S ceno 7.777 evrov je v ponudbi najcenejša osnovna različica active, pri kateri pa je potrebno 150 evrov doplačati za ESP. Ta sistem je sicer serijski pri opremah ambition in elegance. Pet vrat podraži malčka za 300 evrov, izbira samodejnega menjalnika (kakšen mesec pozneje) pa za 700 evrov.

siol.net

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
A bejž no bejž... Uradno se da karte kupiti tako za tovarniško vgrajene kot za namenske in posodabljati. Problem je edino pri rižarjih, kjer povečini še ne vedo kje je Slovenija, vsaj še kakšne dve do tri leta niso...
Za evropske modele vgrajenih navigacij pa ni blema dobiti kart na pašniku in tudi spodobno pokrivajo celo evropo...

Garmina ti naložim v eni uri.......ok z ostalimi portable navigacijami mam malo manj izkušenj....pa sem tud že z pomočjo zrihtal 2 WinCE kitajčka na iGo....

1x sem posodabljal navigacijo v Lancii Phedri. .....poznam forume......poznam download linke za karte ampak:

a) pri vgrajenih se ti zna zgodit da se karte posodabljajo samo do določene stopnje....potem update opustijo in ti si z pokritostjo kjer si

b) Rabiš profi pekače......al pa na ebayu iščeš drage cca 10 let stare modele pekačev ki znajo pečt z 1x-4x hitrostjo in pečejo na nek drugačen princip kot te tanovi ki so sedaj v prodaji....je bla tema o tem na alterju....poišči

c) Probavat moraš CD-DVDje različnih proizvajalcev....ene prime druge ne....po možnosti take k majo print nazgornji strani da laser kao bolj zapeče

Uglavnm na lancii mi je uspel samo 1x zapečt CD tako da ga je prepoznalo....pa še to sem žal začel z Vzhodno EU tko da ni koristi

Ceuga fuka uglavnm s temi ugrajenimi navigacijami......medtem ko si garmina/iGota posodobim v cca 1 uri
smile-1.gif
Sem ti označil, kje imaš temeljni problem. Če bi imel AVTO, lahko DVD spečeš na kitajskem prenosniku, pa bo zadeva prijela. Karte so pa na vsako četrtletje približno posodobljene.

Sicer pa še malo na temo: včeraj videl UP-a Black. Oblikovno je zakon
srce-1.gif
.