Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
A bejž no bejž... Uradno se da karte kupiti tako za tovarniško vgrajene kot za namenske in posodabljati. Problem je edino pri rižarjih, kjer povečini še ne vedo kje je Slovenija, vsaj še kakšne dve do tri leta niso...
Za evropske modele vgrajenih navigacij pa ni blema dobiti kart na pašniku in tudi spodobno pokrivajo celo evropo...
Garmina ti naložim v eni uri.......ok z ostalimi portable navigacijami mam malo manj izkušenj....pa sem tud že z pomočjo zrihtal 2 WinCE kitajčka na iGo....
1x sem posodabljal navigacijo v
Lancii Phedri. .....poznam forume......poznam download linke za karte ampak:
a) pri vgrajenih se ti zna zgodit da se karte posodabljajo samo do določene stopnje....potem update opustijo in ti si z pokritostjo kjer si
b) Rabiš profi pekače......al pa na ebayu iščeš drage cca 10 let stare modele pekačev ki znajo pečt z 1x-4x hitrostjo in pečejo na nek drugačen princip kot te tanovi ki so sedaj v prodaji....je bla tema o tem na alterju....poišči
c) Probavat moraš CD-DVDje različnih proizvajalcev....ene prime druge ne....po možnosti take k majo print nazgornji strani da laser kao bolj zapeče
Uglavnm na lancii mi je uspel samo 1x zapečt CD tako da ga je prepoznalo....pa še to sem žal začel z Vzhodno EU tko da ni koristi
Ceuga fuka uglavnm s temi ugrajenimi navigacijami......medtem ko si garmina/iGota posodobim v cca 1 uri