Res zanimivo kolk teh Cjev prodajo. Avto se res lepo pelje (220d), avt. menjalnik je top, edino mal majhen je. Za švabe niti predrag niDa prodaja v tem razredu močno pada na račun suv-jev je splošno dejstvo in da mondeo zato ne bo več dobil naslednika je tudi znano. Govorimo o NOVIH avtih seveda in ne koliko odslužene nesnage se navleče iz zahoda.
Sicer pa: http://www.ads-slo.org/statistika-prvic-registriranih-vozil
Še passata, ki je absolutni prvak, prodajo največ par 10 komadov mesečno. Za super - duper - lepega 508 so dovolj prsti na eni roki.
Kaj qurca si kupil, da imaš 3x več placa? Jaz sem šel iz mondeota na rav4 kok pa tle plac pogrešam!! Res je, da sem prej 10 let vozil mondeota in dokler mi ni prjatu predstavil superba karavana, sem bil srečen. Rav4 je dostojen na cest, tm kjer je ni in kjer je placa pa nič.Kaj te boli? Zamenjal sem karavana za suva in sem čisto zadovoljen. Pri isti dolžini avta 3x več prostora. Res se pa stroški malenkost povečajo.
Ta škodelak ma plac ja. Čeprav ne maram VAG grupe, ta avto bi tudi jaz imel.Kodiaqa. To pa se jaz vem...
Roberto?Ki je oni ko ima Kadjarja? pa je cel moker na renoja? ti bo on povedal. Pa po alterjevsko: BTK kolk bo vreden ko boš prodajal.
Prešnje generacije V60 mogoče res. Tanovega pa jaz nisem videl še niti enega. Pa je že skoraj dve leti v prodaji.V60 in v90 je polno po cesti. Zgleda pa najboljše od vseh