Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na mondeotu se to da s pritiskom oz držanjem gumba. V tem času tudi lahko odprem vsa 4 vrata. Do sedaj sem rabil samo parkrat, ko sem komu pokazal. Fina funkcija a je ne rabim.
Ne štekam? A misliš da spuščam šipe ko sem ob avtu? Daljinec prime skoraj 10m stran od avta in ko pridem do avta je situacija že velik boljša, kot pa da bi se vsedu v pregret avto in dal kontakt in šele potem spustil šipe. Ni to neka hudo nujna funkcija, ampk če jo imam jo uporabljam.
Ne štekam? A misliš da spuščam šipe ko sem ob avtu? Daljinec prime skoraj 10m stran od avta in ko pridem do avta je situacija že velik boljša, kot pa da bi se vsedu v pregret avto in dal kontakt in šele potem spustil šipe. Ni to neka hudo nujna funkcija, ampk če jo imam jo uporabljam.
Ja načeloma men tud več nese, ampak mam na šihtu parkiran avto pod električnem dovodom za hotel in tam nese veliko manj.
Drugače sem pa na prejšnjem avtu imel en kitajski daljinec ki je nesel več kot 100 m, si recimo lahko odklenil avto, ki je bil parkiran v izoli na parkirišču blizu marine, jest sem pa sedel na drugi strani, kjer je restavracija ob obali.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.