Če recimo vzameš elektriko iz 12v vtičnice imaš vklop na "ključ".Torej bi potem moral vklapljati in izklapljajo novi avto na gumbu radia in ne preko avtomobila?
recimo, izmeri z voltmetrom, kje imaš 12V+ in povežešOziroma lahko uporabim antena+ kabel?
Zaenkrat bom premostil tako kot praviš na cigaretni vtičnico. Kitajcem pa zatezil za nov dekoder. Hvala za inforecimo, izmeri z voltmetrom, kje imaš 12V+ in povežeš
jasno da vse na lastno odgovornost, samo opisujem izkušnjo
---------------
ko sem delal drugemu, so prav tako poslali napačen dekoder in na reklamacijo so prvo poslali nove kable, kjer so sami naredili "premostitev" na acc, vendar očitno napačno zvezano
z novim dekoderjem pa je potem delovalo s prve
prvo testiraj ... jaz sem samo omenil, kako je bilo pri meni ... ne bi rad, da bo kaj zasmodiloZaenkrat bom premostil tako kot praviš na cigaretni vtičnico. Kitajcem pa zatezil za nov dekoder. Hvala za info
Testiral. Zmontiral brikan + in ACC. Zaenkrat bo. Sem pa pol lahko nastavil canbus. Prikaže temperaturo, odprta vrata. Nekaj tipk na obvolanski dela.... Bom v kratkem še enkrat podru pa preveril če se je sedaj slučajno čudežno pojavil ACC iz canbusa. Danes se mi ni več daloprvo testiraj ... jaz sem samo omenil, kako je bilo pri meni ... ne bi rad, da bo kaj zasmodilo
dvomim da se bo pojavil štrom zaradi sw nastavitveTestiral. Zmontiral brikan + in ACC. Zaenkrat bo. Sem pa pol lahko nastavil canbus. Prikaže temperaturo, odprta vrata. Nekaj tipk na obvolanski dela.... Bom v kratkem še enkrat podru pa preveril če se je sedaj slučajno čudežno pojavil ACC iz canbusa. Danes se mi ni več dalo
dvomim da se bo pojavil štrom zaradi sw nastavitve
drugače pa kul, da deluje zadeva
Seveda. Moram reči, da sama izdelava plastike je izredno natančna. Zelo lepo vse "sede" v avto. Edino en kabel sem moral podaljšati. Zvok na velikem višjem nivoju od originalnega radia.kakšna slika?
Moj je Hoxiao. Eden redkih, ki ponuja spodnji predal namesto starega radia in da ima tako povezavo, da ni potrebno starega zaslona priklopiti in skrivati nekje pod armaturo....Velika razlika. Kitajci so se glede kvalitete precej popravili.
Katera firma je to?
Tale kar solidno trži navigacije.
Junsun GPS Official Site - BUY Junsun GPS, Car dvd online!
Official Junsun GPS site, buy Junsun gps navigator, car dvr, car dvds, car accessories with best cheap price. just buy Junsun Gps now!www.junsungps.com
Danes sem za foro probal odstraniti stalni + iz ACC kabla. In glej ga zlomka. Zadeva deluje radio se vklopi in izklopi na ACC.dvomim da se bo pojavil štrom zaradi sw nastavitve
drugače pa kul, da deluje zadeva
Zanimivo. Da bi nastavitev can busa to povzročila?Danes sem za foro probal odstraniti stalni + iz ACC kabla. In glej ga zlomka. Zadeva deluje radio se vklopi in izklopi na ACC.
Meni več nič jasnega. Očitno se je samoozdravil
Kako si pa rešil sleep stanje oziroma globoko spanje? Jaz tudi če nastavim sleep za 2 dni se mi vsakič, ko zaklenem avto po nekaj minutah (megane3 izklopi vse uporabnike) potem zažene iz nule....
Očitno canbus nastavitev naredila svojeZanimivo. Da bi nastavitev can busa to povzročila?
Sleep deluje pri mojem drugače. 3 dni je v neki hitri pripravljenosti, nato pa gre v globoko stanje.
Sila malo elektrike kuri.
ta info je poučna, da nastavitev can busa, omogoči elektriko, morda javi računalniku...Očitno canbus nastavitev naredila svoje
Ni saj. Moj ima nastavitev za sleep ampak ne prime. Megane ugasne vse
Super. Upam, da bo tudi meni delovalo nekaj letta info je poučna, da nastavitev can busa, omogoči elektriko, morda javi računalniku...
glavno da ti zadeva sedaj deluje
meni sedaj deluje dobro leto dni in sem zadovoljen
Tudi sleep se je sam naštimal. Kot da bi rabil kak dan ali dva pa se Kitajc in Francoz potem sama zmenitata info je poučna, da nastavitev can busa, omogoči elektriko, morda javi računalniku...
glavno da ti zadeva sedaj deluje
meni sedaj deluje dobro leto dni in sem zadovoljen
Kaj pa je rekel prodajalec?Tudi sleep se je sam naštimal. Kot da bi rabil kak dan ali dva pa se Kitajc in Francoz potem sama zmenita
Edino obvolanske mi delajo težavo. Nekaj tipk sicer dela, ne morem pa programirati ostalih.... No, dobil bom nov canbus pa bom videl če bo kaj drugače....
Zaenkrat nič. Bom počakal na nov canbus pa potem akcija naprejKaj pa je rekel prodajalec?