22sPotem pa ko vzges auto pa se zalaufa po koliko sekundah?
22sPotem pa ko vzges auto pa se zalaufa po koliko sekundah?
Potem pa ko vzges auto pa se zalaufa po koliko sekundah?
minimalno po moji oceni,sem po enem tednu nerabe avta dal aku na polnilec,pa je kake pol ure polnilo na 3.6A..kolko pa cukne štroma ko spi?
kolko pa cukne štroma ko spi?
na prodajalca se obrni v prvi faziTudi jaz sem kupil zelo podoben Android radio, in sicer za Megane 3. Danes sem ga priključil, a se ne prižge niti zaslon, niti konzola. Je morda tudi pri meni težava v Canbus Decoderju? Kako bi lahko rešil to težavo?
Živjo. A moraš configuration canbus v novem radiu pred montažo? Ker jaz sem vse zvezal, pa se mi novi radio ne vklopi. Na mizi priklopljen samo na + - in ACC pa dela od prve. Prosim za pomoč. Hvala.Še enega sem včeraj "naredil" (Megane IV, 2018, 1.6benz, business).
Montaža brez nekih posebnosti, plus da je ta imel še parking senzorje, torej dodaten zvočnik, ki se je nalepil-montiral spredaj pod mrežico poleg gps.
Vizualno je naprava enaka kot "starejše", SW pa je novejši, android 10 itd... tudi še hitrejše delovanje.
Po vklopu je potrebno določiti pravo vozilo (protokol can busa), sicer pokaže na števcu napako (error prog), posveti stop lučka in jezik spremeni v kitajščino
Zadevo je potrebno sanirati preko vmesnika elm327 in programa DDT4All, z enim klikom = reset sw avta in avto je spet vozen ...
Sicer so lahko sivi lasje (avto vrže v safe mode) ...
Proizvajalec tega radia (Sinosmart) zadevo nonstop dopolnjuje in širi in je možna montaža tudi za modele za najboljšo opremo... ni sicer smiselno, ker je tam že velik ekran, ampak povem samo...
Montaža sicer traja na easy cirka 2 uri, še največ časa vzame rezanje plastike in vstavljanje "sponk" v nov okvir radia.
Rešil težavo v MEGANE 3?Tudi jaz sem kupil zelo podoben Android radio, in sicer za Megane 3. Danes sem ga priključil, a se ne prižge niti zaslon, niti konzola. Je morda tudi pri meni težava v Canbus Decoderju? Kako bi lahko rešil to težavo?
Ne, v avtu konfiguriraš.Živjo. A moraš configuration canbus v novem radiu pred montažo? Ker jaz sem vse zvezal, pa se mi novi radio ne vklopi. Na mizi priklopljen samo na + - in ACC pa dela od prve. Prosim za pomoč. Hvala.
Zvezati nimaš v bistvu kaj narobe ker so vsi kabli plug&play. Torej je najverjetneje napaka v canbusu?za megane 3 ti ne znam pomagat, najbrž težava s kabli, napačno zvezano ali škatlica kot sem rekel
Tako je, ne moreš narobe zvezat.Zvezati nimaš v bistvu kaj narobe ker so vsi kabli plug&play. Torej je najverjetneje napaka v canbusu?
Torej bi potem moral vklapljati in izklapljajo novi avto na gumbu radia in ne preko avtomobila?Tako je, ne moreš narobe zvezat.
Meni so prvič poslali napačen dekoder in radio se ni prižgal. Enako kot pri tebi, na mizi je delal na + - in acc, v avtu pa ne.
Težava je bila v tem, ker ACC ni imel toka.
Kitajci so predlagali, da poskušam na kabl za ACC narediti "premostitev" iz drugega 12v vira, kar sem za hec naredil (z iglo za test, da nisem uničeval kablov).
In ja, zadeva se je potem vklopila... vendar mi ta rešitev ni bila všeč. Z novim dekoderjem (drug tip), je zadeva delovala s prve.
Za test lahko poskusiš kot sem ti opisal in verjetno se bo vklopil = saj bo enaka situacija kot na mizi.
Poglej priponko 45811
v roki napačen dekoder, desno na mizi pravi črni...