Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Kako blizu je bila deklica psu, ko je šla mimo?
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
V salonu (na javnem kraju) pes ni bil na povodcu?
Upam, da je lastnici psa kdo izdal plačilni nalog za 200-400€.
Pri ugrizu psa je potrebno vedno klicat policijo!
salon je zasebni prosor.Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
V salonu (na javnem kraju) pes ni bil na povodcu?
Upam, da je lastnici psa kdo izdal plačilni nalog za 200-400€.
Pri ugrizu psa je potrebno vedno klicat policijo!
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Saj ni problem, samo ne vem, kje si ti prebral, da sem sploh imel namen klicat policaje zaradi tega. Preberi moje poste še 1x. Prav nasprotno, nisem želel nobenih scen, še najmanj pa s policaji, saj tudi ni bilo nobenih hujših posledic plus to, da je lastnica moja znanka, korektna ženska, ki je bila tudi sama zelo šokirana in skesana glede dogodka. Kaj čem sranje delat, nisem iz takega testa, pomembno mi je bilo samo, da jo je mala odnesla brez posledic. Iz te izkušnje pa smo se (upam, da tudi lastnica) vsi nekaj naučili.
..in da bo jasno, ne spadam v kategorijo pasjefobcev, prav rad imam vse živali, sem tudi sam v preteklosti vedno imel psa. Tudi za kolegovega dobermana vedno skrbim in ga šetam in pobiram dreke, ko gre mojster na morje
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
In policija pri tem pomaga kako? Tebe kaj manj boli ugriz? (če pride do ugriza)
In ja za večino lastnikov je napad nesrečni dogodek (pustimo pacijente, teh je malo, se pa ravno njih rado izpostavlja). Če ti pade cegu na glavo boš tudi klical policijo? Aja, boš, ker mora lastnik nepremičnine zagotoviti tvojo varnost.
Prav; če se spotakneš in udariš ob kamen, boš klical koga?
Mah, še ena brezvezna debata pasjefobcev z ljubitelji teh istih. Nikoli dokončana zgodba
Aja, pa ne jemat mojih postov namenjenih tebi kot napad. Niso mišljeni tako. So samo sprostitev neugodja (ko je govora o živalih), ki se nabira dalj časa
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Kje ti spiš, da te ne ukradejo
Praksa je malenkost drugačna
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Folka je čezdalje več retardiranega,ker jaz se ne upam imet nevarnega psa,ker se bi mi odtrgalo,če bi poškodoval človeka !
Pes ima kosmate ušesa in malo je takih ki to povsem ne velja.
Govort da pitbull ni nevaren,ker je važna vzgoja,ti je isto kot bi rekel,da pištole niso nevarne !
Po državi imamo ogromno retardiranih lastnikov,ki imajo spuščene nevarne pse in tudi napadov imamo veliko !