Reja Pitbull-a

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Moje sožalje. Jaz sem potem imel srečo. oz. sem naletel na dober dan inšpektorja. Policije pa ni klical nihče. (idiotu, ki je klical policijo zato ker sej pes "zaletel" vanj bi jaz dal konkreten razlog za klic)
Aja, zdravnik da prijavo veterinarskemu inšpektorju, ne policiji. Če ni zanesljivega podatka o cepljenju se reče.

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Citat:
Uporabnik gufy pravi:
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Kje ti spiš, da te ne ukradejo
evil.gif

Praksa je malenkost drugačna
grims-1.gif

Ne dovolj drugačna! Problem je edino v vaterinarjih na UVHVVR, ki so bolj pametni od boga in kar na pamet ocenijo kdo je kgoa ugriznil. Svojih lenih riti se jim niti premaknit ne da, da bi kaj v živo preverili. Žalostno ampak resnično. Tukaj JU pokaže svoj obraz.

Moja izkušnja je pozitivna. In to z ljubljanskim inšpektorjem, ki je baje zajeban, da bi gad crknu, če ga ugrizne...

gufy

Pripravnik
11. apr 2009
620
18
18
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Citat:
Uporabnik gufy pravi:
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Kje ti spiš, da te ne ukradejo
evil.gif

Praksa je malenkost drugačna
grims-1.gif

Ne dovolj drugačna! Problem je edino v vaterinarjih na UVHVVR, ki so bolj pametni od boga in kar na pamet ocenijo kdo je kgoa ugriznil. Svojih lenih riti se jim niti premaknit ne da, da bi kaj v živo preverili. Žalostno ampak resnično. Tukaj JU pokaže svoj obraz.

Moja izkušnja je pozitivna. In to z ljubljanskim inšpektorjem, ki je baje zajeban, da bi gad crknu, če ga ugrizne...

MOja pa zelo negativna z neko "uradno veterinarko" v Ljubljani.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Folka je čezdalje več retardiranega,ker jaz se ne upam imet nevarnega psa,ker se bi mi odtrgalo,če bi poškodoval človeka !
Pes ima kosmate ušesa in malo je takih ki to povsem ne velja.
Govort da pitbull ni nevaren,ker je važna vzgoja,ti je isto kot bi rekel,da pištole niso nevarne !

Po državi imamo ogromno retardiranih lastnikov,ki imajo spuščene nevarne pse in tudi napadov imamo veliko !

No, kar se orožja-pištolj tiče, pa res ne moreš primerjat z nevarnimi psi
ne-ne-1.gif

Folku se odtrga pa malo alkohola in se pobijajo,v nasprotnem primeru kak pretep.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kaj pa to ko je pes pobegnu z dvorišča na cesto in se zaletel ter podrl policaja na motorju
grims-1.gif

se mi zdi, da so rešli brez nekih komplikacij.
Sam za
srce-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
močno dvomim, da bi tako mirno prenašal, če ne bi bilo lastnika doma in bi se tak teror delal par dni. Pa ne glede na pasmo, vsak bi ga nekak um(i/o)ril...

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.570
29
48
Morda bi ga šavsnil, zarenčal, blažje ugriznil.
Je pa pure dukaz, da se da tudi takega psa vzgojiti. Pa btw, tudi "samo" zlati prinašalec bi lahko komot pospravil tole čivavo, bi želel.
Zato žigosanje ni na mestu.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Mah ti mali psi tipa http://shrani.si/f/2r/Me/3E9umVCK/200px-westhighlandwhitet.jpg so prava katastrofa.
V moji okolici, kjer grem s svojim psom, jih imajo pri treh lastnikih in čisto nobeden od njih nima 100 pik - vsi se nekaj zaganjajo in lajajo v tri krasne.

V mestu sem enega takega pošteno brcnil, ko se je zagnal vame, potem je dal mir (lastnica je bila zraven, ni rekla čisto nič).

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Citat:
V mestu sem enega takega pošteno brcnil, ko se je zagnal vame

In, kakšen je bil občutek, ko si obranil napad 3 kilskega kupa dlak? Je samozavest kaj narasla?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Ko ti bo 3 kilska podgana zagrizla v ahilovo tetivo boš nedvoumno vesel, mar ne ?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
S čim ga naj odrinem ? Naj s seboj nosim lopato ?
Če si pes zakadi pod noge ga čaka brca.