In kje sem se zmotil?Ja nič, moral boš popraviti slovensko zgodovino na Wikipediji s svojo varianto. Zraven jim pripiši, da njihova ni dovolj natančna zate
Ne pozabi navesti virov.
Ja vidim... 26. je bila proslava
.In kje sem se zmotil?Ja nič, moral boš popraviti slovensko zgodovino na Wikipediji s svojo varianto. Zraven jim pripiši, da njihova ni dovolj natančna zate
Ne pozabi navesti virov.
.A sem napisal, da si se zmotil? Napisal sem, da jim pošlji popravek z viri. Da bo zgodovina taka kot praviš, da mora biti. Prepričan sem, da lahko brez težav podkrepiš trditve.In kje sem se zmotil?
Zmotil v bistvu nisi nikjer. Le vtikuješ se in iščeš "vejice", druge imaš za norce in mešaš drek. Iščeš uradni presečni datum, lahko tudi uro. Tipični drekač. Hkrati pa vsi vemo da se je osamosvojitev začela '90. Sedaj pa najdi še kak s/z, vejico in mi reci da nisem zavoljo tega slovenec.In kje sem se zmotil?
Ja vidim... 26. je bila proslavaJa nič, bom rekel po dačotovo, da je bla petka blizu šestke
.
Možno, da bomo šli še na sekunde, zavoljo natančnih zgodovinskih dejstev.Zmotil v bistvu nisi nikjer. Le vtikuješ se in iščeš "vejice", druge imaš za norce in mešaš drek. Iščeš uradni presečni datum, lahko tudi uro. Tipični drekač. Hkrati pa vsi vemo da se je osamosvojitev začela '90. Sedaj pa najdi še kak s/z, vejico in mi reci da nisem zavoljo tega slovenec.
Problem je, ker ti misliš, da ti iščemo samo vejice. In nikoli nisem rekel, da nisi Slovenec, ampak trdim da si kvazi partriot. Patriotu bi morala biti edina stvar, ki ga dejansko definira za Slovenca pomembna, pa tebi več kot očitno ni. Potem ga pa userješ še pri zgodovini osamosvojitve, pa še to bi ti spregledal, če se ne bi pištolil brez veze.Zmotil v bistvu nisi nikjer. Le vtikuješ se in iščeš "vejice", druge imaš za norce in mešaš drek. Iščeš uradni presečni datum, lahko tudi uro. Tipični drekač. Hkrati pa vsi vemo da se je osamosvojitev začela '90. Sedaj pa najdi še kak s/z, vejico in mi reci da nisem zavoljo tega slovenec.
Ne sekunde, dačo je falil letnico. On je napisal da je bila osamosvojitev med 88 in 90.Možno, da bomo šli še na sekunde, zavoljo natančnih zgodovinskih dejstev.
Nisem jaz tisti, ki mu gredo vejice na živce.To ga lohk ti skupaj s safetom pa kamelčijem, če mate te fetiše.
www.instagram.com
Ja, RTV ni samo politika.To.
![]()
Žan Sterle on Instagram: "Opomba 1: nihče me ni nagovarjal k ustvarjanju tega videa ali mi zanj plačal. Opomba 2: ker je video daljši od 3 minut, ga instagram ne bo prikazoval ljudem, ki mi ne sledijo. Če želiš, da ga vidi še kdo, ga lahko deliš."
7,623 likes, 424 comments - zansterle on October 5, 2026: "Opomba 1: nihče me ni nagovarjal k ustvarjanju tega videa ali mi zanj plačal. Opomba 2: ker je video daljši od 3 minut, ga instagram ne bo prikazoval ljudem, ki mi ne sledijo. Če želiš, da ga vidi še kdo, ga lahko deliš.".www.instagram.com
In RTV je še vse ostalo.Ja, RTV ni samo politika.
Je R in TV in RTV365 in tam dobim/s veliko stvari, ki jih ne dobim/s drugje (komercialne TV, R ..)