levičarji to spregledajo. in trobijo svoje scene.
levičarji to spregledajo. in trobijo svoje scene.
Ti pa si nadas. To je približno tako kot Černačeva slavna uredba o vrstah objektov, kjer je napisal pri dimenzijah besedo približno. Prvo in drugo kar si podčrtal je čisto preveč na splošno. Kot so že povedali, populistična stvar, ki pritegne točno take hardworkerje kot si sam. Dejansko to uvest je pa malo kompleksnejša stvar, sliši se pa dobro ja.Tebe pa levičarji stalno preganjajo v spanju, podobno kot Tomija komunisti.levičarji to spregledajo. in trobijo svoje scene.
Sej sem napisal, na zavodu takih ljudi ni, če fabrika ne dobi zaposlenih pa z zavoda napotijo take ljudi tja in jih ne vzamejo za delo za trakom kaj misliš zakaj ne?
saj ti pišeInvalidne osebe so pod ZPIZ. Ali ne? Mogoče je kdo, ki je v postopku invalidske komisije, za te upam, da bo veljalo kakšno zdravniško spričevako kot opravičilo za nezmožnost dela, sklepam, da tudi tisti z delno invalidnostjo, ki ne morejo na ZPIZ. Sicer pa kaj govorim.... še enkrat dobro preberi drugo vprašanje.
lahko dela polni delovni čas, ampak z omejitvami, ki jih nihče od delodajalcev ne more zagotoviti.

Kar nekaj jih poznam da ki so si naštepali omejitve, zdaj pa dela ne dobijo, s socialo pa si težko pomagajo. Prav jim je
Spet si pameten ko gljiva, ha?Ne mu dat preveč za mislit, mu bo kako pomembno varovalko ven zabrisal. Tale je čist v slogu Jerrya pa njegovih ekspres rešitev z nočnim delom, fajn se sliš, ko je treba pa to v praksi zrihtat je pa tema.
PS: V trenutku ko bi pa njega poslal z laksarco na zelenico, bi se pa razpištolil, da ima angino pektoris in nevem kaj vse še. On bi sam druge pošiljal delat.
A do sedaj, pa so delovno sposobni dobivali socialno pomoč na lepe oči? Kvasite neke bedarije o katerih zgolj ugibate. Vsi, ki so delovno sposobni si morajo iskati zaposlitve. Ostali imajo verjetno urejeno neko dokumentacijo o delo nezmožnosti.
Pameten si bil ti kot gljiva, ker si človeka učil brat. Objektivne razloge je treba zelo natančno popisat, če ne so hitro subjektivni in v tem je težava takšnih pavšalnih rešitev, ki so namenjene zgolj in samo takim ki temu nasedate.Spet si pameten ko gljiva, ha?
Človek je vprašal kam bodo z ljudmi s 100 vrsticami v zdravniških kartotekah. Jaz sem mu dal odgovor. Samo to in čisto nič drugega. Koji krščen duš moraš še lapat??? Da boš bolj pameten izpadel? Vsaj pri meni ti ne rata, če pa ti drugi pokleknejo, pa me ne gane.
A v tvojem življenju teorija večkrat zadane ob prakso ali samo občasno?Vsi, ki so delovno sposobni si morajo iskati zaposlitve. Ostali imajo verjetno urejeno neko dokumentacijo o delo nezmožnosti.
Zdaj še samo manjkajo iz njegove strani ksenofobni izpadi, pa smo kompletni.Pameten si bil ti kot gljiva, ker si človeka učil brat. Objektivne razloge je treba zelo natančno popisat, če ne so hitro subjektivni in v tem je težava takšnih pavšalnih rešitev, ki so namenjene zgolj in samo takim ki temu nasedate.
Ja, sliši se dobro, v praksi pa mnogo kompleksnejše. Proti tebi ni težko pameten izpast, sploh ko se začneš pištolit.
Seveda je kopmleksno. Za to imamo pralament, ministerstva, delovne skupine, usklajevanja s socialnimi partnerji in še kaj. Ali bo zakon napisan v eni vstici, kot je vpršanje na referendumu? Verjetno ne, ali po kalbovo pa mogoče res, bomo videli.Pameten si bil ti kot gljiva, ker si človeka učil brat. Objektivne razloge je treba zelo natančno popisat, če ne so hitro subjektivni in v tem je težava takšnih pavšalnih rešitev, ki so namenjene zgolj in samo takim ki temu nasedate.
Ja, sliši se dobro, v praksi pa mnogo kompleksnejše. Proti tebi ni težko pameten izpast, sploh ko se začneš pištolit.
Ta vprašanje verjetno razumeš samo ti? Kaj bi rad povedal?A v tvojem življenju teorija večkrat zadane ob prakso ali samo občasno?
Meni deluje to bolj.....stimulativno....!A ni bilo rečeno, da se jim odzvame socialna pomoč, če ne bodo hoteli delat? Potem je to prisilno.
To je podobno kot mamice, ki sončkom odločbice rihtajo.
Delovno sposobna oseba ne rabi vzeti vsakega delovnega mesta, če želi ohraniti socialno pomoč. To je vseeno potrebno, ker so delodajalci taki in drugačni, čeprav obstaja seznam delodajalcev z negativnimi referencami.A do sedaj, pa so delovno sposobni dobivali socialno pomoč na lepe oči? Kvasite neke bedarije o katerih zgolj ugibate. Vsi, ki so delovno sposobni si morajo iskati zaposlitve. Ostali imajo verjetno urejeno neko dokumentacijo o delo nezmožnosti.
če jonny77 pravi da je rtv popolnoma objektiven, kak zdaj.Izjema so lahko zamejci. Da nekdo iz Kanade odloča na glasovanju pa je malo komično.
Glede RTV - sedaj imamo leve aktiviste brez ugraničenja trajanja mandata. V preteklosti so se izkazali z mnogimi cvetkami, katere bi bolj spadale na novo24 kot na nacionalko:
- brisanje komentarjev kjer se je omenjalo ekonomske migrante namesto beguncev
- antifovce je zeblo, zato so imeli podkape čez obraz
- pljuvanje čez logarja kako je pokvarjen v županski bitki za Ljubljano
- kriviti Trumpa za strelske pohode v ZDA in za nastanek naše Varde
- dovoljevanje proruskih botov v komentarjih o vojni v Ukrajini
- izrazito proruske kolumne ocenjevalke restavracij
- pro Golobistično poročanje (novi obraz - nekdanji kader Zokijeve PS, ogromne obljube novinca v politiki...)
- StudioCity (še vedno čakam dan, ko bo skakal levi opciji v besedo)
Če postane novi Siol me ne bi motilo.