Ker nekako pašeta skupajCitat:
Uporabnik BuDi pravi:
Zakaj pa rt?Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
od debelega tiča pa do morja pred piranom zgradi umetno "rt" pa bo slovenske obale 3x več.
Sam resCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Mislim, da so že ukrepali
Ker meni www.sds.si ne gre več odpreti, hehe.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Kaj pa obrambni minister? a on pa ni odgovoren ko je dopustil, da so hrvatje zasedli ozemlje?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ne to je zakuhal Dr. Ciril Zlobec.........tisti ki je izdajal italjanom!
Pa ni 0,1km ampak 0,7 km.......pa potegni črto iz Sečovelj.....pa jo potegni iz tega hriba 700m višje pa da vidiš kje gre po piranskem zalivu!
Italijani pa s tem imajo kaj?
Bavčar je pustil, da postavijo nadzorno točko, zraven pa je odgovoren še seveda šef vlade orgličar.
Janša je vedno odgovoren...predvsem tedaj ko ni drugih očitnih krivcev.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Italjani so drugi hrvati......če nas ne jebejo oni nas pa italjani......ampak važno da se Kuæko špila mirovnika z ukinjanjem vojske
Meni odpre in še vedno je črn trak na zastavi.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Mislim, da so že ukrepali
Ker meni www.sds.si ne gre več odpreti, hehe.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ti pa si razočaran, ker nisi mogel v vojsko ... to bo.
Kameleon: si že prijavil Janšo kot odgovorno osebo zaradi žaljenja Republike Slovenije, točneje zastave? Tu na forumu so rekli, da si ti najbolj pristojen za to.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
V primeru konflikta bom prvo zavaroval skladišča orožja, da ga vidva z Ivanom ne bi odpeljala nasprotni strani v prodajo.
... popravljeno ...Citat:
In kje boš ti ko te bo Uncle Sam rabil? Motor pa na tazadnjo pa nach Osterreich kot nekateri 45`s
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
V primeru konflikta bom prvo zavaroval skladišča orožja, da ga vidva z Ivanom ne bi odpeljala nasprotni strani v prodajo.