Referendum (anketa): Arbitražni sporazum

Ali ste za to, da se uveljavi Zakon o ratifikaciji arbitražnega sporazuma med Vlado Republike Sloven

• Skupaj glasov
    322
  • Glasovanje je zaprto .

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Kakorkoli, ta Pahorček je res en pepček. Kakšne komentarje pa ta deli.
bonk.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Brez veze karkoli komentirat. Pusti arogantneže, naj eksplodirajo od pameti. Jaz bom imel pa vsaj čisto vest čez 10 let, ko se bo zadeva malo skristalizirala.

Problem je v tem, da b takrat za Boratove solaže odgovarjal nekdo drug....
crazy1.gif

Pa kakšne solaže? Si mogoče kje zasledil neuradne izide volitev? Folk je povedal kaj si misli, sicer razlika ni velika, ampak dovolj pove rezultat obmejnih predelov Slovenije, katerih se v bistvu ta zakon še najbolj tiče.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ljudje prve "osvobojene" vasi na slovenskem ozemlju že vejo zakaj tako glasujejo
tongue-1.gif

Jih je zgodovina že naučila!
Cena za prvo osvobojeno mesto na Gorenjskem je bila kot kaže prevelika. Vsi borci so padli, ostali so samo še kolaboranti.
17758-icon_confused.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.466
5.678
113
Če si za "zgled" vzamemo dražgoško bitko.......so vsi borci pobegnili....padli so le neoboroženi domačini....seveda zaradi nepotrebnega provociranja pobeglih
bonk.gif

Ampak to je bila zmaga
hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.466
5.678
113
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Kakorkoli, ta Pahorček je res en pepček. Kakšne komentarje pa ta deli.
bonk.gif

Mislim da ga Golobitch premaga!
uf-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
In seveda, zopet naš volilni okraj na prvem mestu.
cheer.gif

65,72 % PROTI

Jaz resnično nevem, kakšno bi moralo biti vprašanje pri nas, da bi kdajkoli zmagala NE-JJ opcija???
bonk.gif

dokler boste taka vprašanja gledali po političnih opcijah, slovenija ostaja v družbi kube in severne koreje...

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
KSZ

Je kdo gledala POP TV novice zvečer, ko je novinarka JJ povedala, da je Golubič povedal, da ima Slovenija talent in kaj se njemu zdi. JJ počasi začne na dolgo in široko govorit dokler ga novinarka ne prekine in reče da mora zaključit, ker se vračajo v oddajo Slovenija ima talent JJ pa samo
confused-1.gif
smešno za znort.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Glede na to, da še nisem srečal nasprotnika sporazuma, ki bi znal vsaj približno povedat s čim se ne strinja, se kar strinjam s tabo glede odločanjem na podlagi politične prepričanosti.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
In seveda, zopet naš volilni okraj na prvem mestu.
cheer.gif

65,72 % PROTI

Jaz resnično nevem, kakšno bi moralo biti vprašanje pri nas, da bi kdajkoli zmagala NE-JJ opcija???
bonk.gif
Iz kje pa si?
Pri nas za Bežigradom visoka udeležba in mnenje usklajeno z levico ... kot vedno
grin1.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.987
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Glede na to, da še nisem srečal nasprotnika sporazuma, ki bi znal vsaj približno povedat s čim se ne strinja, se kar strinjam s tabo glede odločanjem na podlagi politične prepričanosti.

Ne strinjam se s tem, da je Borat iz sporazuma umaknil časovnico za določitev meje. Ampak to zate tako ali tako ni noben razlog.
wink-1.gif

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
jj je že napovedal nove akcije, sds ne bo glasovala za vstop hrvaške v eu. Bo potreben še en referendum?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Birkof pravi:
KSZ

Je kdo gledala POP TV novice zvečer, ko je novinarka JJ povedala, da je Golubič povedal, da ima Slovenija talent in kaj se njemu zdi. JJ počasi začne na dolgo in široko govorit dokler ga novinarka ne prekine in reče da mora zaključit, ker se vračajo v oddajo Slovenija ima talent JJ pa samo
confused-1.gif
smešno za znort.

Ja, ta pop tv je vedno bolj idiotski, rumeni tv poln nevzgojenih novinarjev in kričečih novinark.

Imamo pomembno državno zadevo, ona pa butne da se mudi na neko glupo otroško prireditev.

I

Izbrisan uporabnik #488

A ste videli včeraj Pukščiča?
smile-1.gif
s kolesom in slovensko zastavo na obisk k Žerjavu, prava seljaæina.

I

Izbrisan uporabnik #488

Danes bo kar dosti napotnic napisanih. No, to je postranska škoda...

Ivanovi analitiki ocenjujejo, da je kriva RKC, da je referendum uspel.

Citat:

In kaj je bilo tisto, kar je na koncu odločilo? Strankarska pripadnost volivcev ali predmet arbitraže?

Po besedah Turka je k izidu prispevalo "vsega po malo". "Je pa res, da če bi se angažirala RKC, bi bila zgodba drugačna," je prepričan Turk. Miheljak pa meni, da je imela največjo težo pripadnost političnim strankam, a ne v celoti. "Upam si domišljati, da je tokrat več volivcev desnih strank glasovalo v prid arbitraži kot obratno. In upam si reči, da če bi bila kampanja bolj umirjena, bi bil danes izid tesen, toda v prid nasprotnikom arbitraže," je dodal.

http://www.rtvslo.si/slovenija/pahorjev-triumf-ali-pirova-zmaga/231902

Pa še kako se je RKC angažirala in v ogenj poslal svojo stranko z Ljudmilo in orgličarjem na čelu. Pa je žal spodletelo.

Reality: ti si zadovoljen z rezultatom? al bi kaj popravil?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Mnenje sem ti že enkrat povedal...
volt nisem šu, ni blo vredno...

Kr se samega rezultata tiče mi je popolnoma vseno. Ko bo država poštimala osnovne stvari, za katero so plačani, bom hodu na referendume...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
KSZ

Polomija. Pa ne zaradi rezultata. Volivci so volili pripadnost (levica, desnica), ne pa reševali dotičnega vprašanja.

Sicer se mi zdi kar prav, da se vprašanje meje že enkrat reši, ker sami je ne bi zmogli. Bodo to namesto nas storili drugi.

Je pa JJ vseeno povedal nekaj pametnega, vsaj moje mnenje je takšno, in do nadaljnega ima prav. Če se bo izkazalo drugače (in UPAM, da se bo), še bolje. Rekel pa je nekako takole (tikalo se je zmage koalicije, potem ko so šli na večerjo):
" Še nikoli nisem nikdar v zgodovini zasledil, da bi zmagovalci praznovali ob izgubi ozemlja ".
Kolikor nam je poznana zgodovina, se napoved zna uresničit ... raje jim dajmo sami, preden nam vzamejo.

V glavnem, kjub vsemu upam na najboljše. Sicer pa bo vseeno trajalo še nekaj let, preden izvemo rezultat ...

Pa še komentar na nekatere alterjevce v smislu "zmagali smo" (levica, desnica) . Preberite si prvi stavek zgoraj.
Nihče ni zmagal, nihče izgubil. Vsaj kratkoročno ne ...

Še najraje bi videl, da bi to vprašanje reševali ljudje, ki se jih vse skupaj najbolj tiče (generalno gledano se to tiče seveda vseh, saj nihče NOČE izgubljati svojega ozemlja, kajne?).
Overall, če sem prej pasoš pokazal 10 km iz Kopra, ga bom zdaj pač 9,99 km iz Kopra ... zame osebno se ne bo kaj veliko spremenilo. Se pa strinjam, da je to le majhen korak zame, toliko večji pa za Slovenijo (kje sem nekaj takšnega že slišal?)