Referendum (anketa): Arbitražni sporazum

Ali ste za to, da se uveljavi Zakon o ratifikaciji arbitražnega sporazuma med Vlado Republike Sloven

• Skupaj glasov
    322
  • Glasovanje je zaprto .

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.465
5.678
113
Pa valjda če Planina bit kontra ustaša....šta tu nije jasno?
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.465
5.678
113
Me zanima kolk bo sedaj trajalo do razsodbe....ko se nam je pa tako mudilo!

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
že na tretjem glasovanju zapored opažam, to je na parlamentarnih volitvah, predsedniških in danes, takoj ko so ob 19. pokazali delne rezultate, so se ti potem v nadaljnem štetju vedno dosledno nagibali v korist desnice, jj pa vedno edinega od politikov ni bilo 15 min na spregled.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ivan je pozval k molitvi... samo to nas še reši...

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
samooklicana intelektualna elita je približno tako maligna, kot so udeleženci študentskih protestov pred parlamentom

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Zanimiv je bil stavek Pahorja po tem ko je bilo preštetih pol glasov:

"Rad bi se zahvalil vse volilcem, ki so glasovali ZA in so s tem prevzeli odgovornost nase."

Z drugimi besedami: "Jaz sem si opral roke, četudi bo arbitraža totalen polom za Slovenijo."
Zakaj lažeš?
"Predsednik vlade Borut Pahor se je najprej vsem, ki so se udeležili referenduma, ne glede na to, kako so glasovali, zahvalil, da so prevzeli "to velikansko breme odgovornosti, da dajo piko na i".

"Da dajo piko na i odgovornosti, ki sem jo sam prevzel kot predsednik vlade in moj kabinet. Zdaj je bilo na ljudeh, da sprejmejo izredno težko odločitev," opozarja premier. " (vir: RTV SLO

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
Mene pa zanima, kje so dobili prvi podatek po preštetih približno 30000 glasov kjer je bila razlika 35 %. Spremljal sem podatke, ki jih je dajala državna volilna komisija vsakih nekaj minut kjer je bilo vedno več glasov proti kot za, tako da se je razlika vztrajno manjšala. Kljub stalnemu manjšanju razlike pa če pogledamo po pokrajinah so pa samo tri pokrajine bile proti od skupno desetih.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:

"Rad bi se zahvalil vse volilcem, ki so glasovali ZA in so s tem prevzeli odgovornost nase."

Z drugimi besedami: "Jaz sem si opral roke, četudi bo arbitraža totalen polom za Slovenijo."
Zakaj lažeš?
"Predsednik vlade Borut Pahor se je najprej vsem, ki so se udeležili referenduma, ne glede na to, kako so glasovali, zahvalil, da so prevzeli "to velikansko breme odgovornosti, da dajo piko na i".

"Da dajo piko na i odgovornosti, ki sem jo sam prevzel kot predsednik vlade in moj kabinet. Zdaj je bilo na ljudeh, da sprejmejo izredno težko odločitev," opozarja premier. " (vir: RTV SLO

Ne lažem. Tole kar si ti nalimal je bila izjava, ki jo je dal precej po 20:00 uri. Kmalu po 19:00 uri pa je rekel tisto kar sem napisal.

Seveda ga je verjetno kdo opozoril na to kako grdo se je zarekel in je čez eno uro popravil svojo izjavo v malo lepšo obliko.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Brez veze karkoli komentirat. Pusti arogantneže, naj eksplodirajo od pameti. Jaz bom imel pa vsaj čisto vest čez 10 let, ko se bo zadeva malo skristalizirala.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.987
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Brez veze karkoli komentirat. Pusti arogantneže, naj eksplodirajo od pameti. Jaz bom imel pa vsaj čisto vest čez 10 let, ko se bo zadeva malo skristalizirala.

Problem je v tem, da b takrat za Boratove solaže odgovarjal nekdo drug....
crazy1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Evo Alter forum je idealen pokazatelj stanja v SLoveniji :D

Drugače pa Snecer fajn izbor. Moje dve najlubše pesmi.

Važn da smo zmagal :p Največ jih je bilo za V KOpru...to nekaj pove

ja, da nikakor ne delnic luke kupovat...
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Kranj je poln albancev sodeč po mojem zadnjem obisku in očitno so oni še najbolj pametni in vedo, da bomo popušili za mejo...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:

Zakaj lažeš?

Ne lažem. Tole kar si ti nalimal je bila izjava, ki jo je dal precej po 20:00 uri. Kmalu po 19:00 uri pa je rekel tisto kar sem napisal.

Seveda ga je verjetno kdo opozoril na to kako grdo se je zarekel in je čez eno uro popravil svojo izjavo v malo lepšo obliko.

Pred nekaj dnevi se je predsednik širokoustil, da on osebno prevzema odgovornost, sedaj jo je pa že lepo prenesel na volilce, Sej levi niso tako neumni...ko bomo landlocked, bodo krivi seveda volilci pa jj...

I

Izbrisan uporabnik #488

Pa ni Janša imel idej o neki novi Republiki, ki bi jo naredil iz Slovenije?

Potem bi moral tudi mejo imeti urejeno...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
In seveda, zopet naš volilni okraj na prvem mestu.
cheer.gif

65,72 % PROTI

Jaz resnično nevem, kakšno bi moralo biti vprašanje pri nas, da bi kdajkoli zmagala NE-JJ opcija???
bonk.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.465
5.678
113
Ljudje prve "osvobojene" vasi na slovenskem ozemlju že vejo zakaj tako glasujejo
tongue-1.gif

Jih je zgodovina že naučila!

Nazadnje urejeno: