I
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
ampak "razlika" je še vedno 4%(ups)
Zakaj lažeš?Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Zanimiv je bil stavek Pahorja po tem ko je bilo preštetih pol glasov:
"Rad bi se zahvalil vse volilcem, ki so glasovali ZA in so s tem prevzeli odgovornost nase."
Z drugimi besedami: "Jaz sem si opral roke, četudi bo arbitraža totalen polom za Slovenijo."
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Zakaj lažeš?Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
"Rad bi se zahvalil vse volilcem, ki so glasovali ZA in so s tem prevzeli odgovornost nase."
Z drugimi besedami: "Jaz sem si opral roke, četudi bo arbitraža totalen polom za Slovenijo."
"Predsednik vlade Borut Pahor se je najprej vsem, ki so se udeležili referenduma, ne glede na to, kako so glasovali, zahvalil, da so prevzeli "to velikansko breme odgovornosti, da dajo piko na i".
"Da dajo piko na i odgovornosti, ki sem jo sam prevzel kot predsednik vlade in moj kabinet. Zdaj je bilo na ljudeh, da sprejmejo izredno težko odločitev," opozarja premier. " (vir: RTV SLO
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Brez veze karkoli komentirat. Pusti arogantneže, naj eksplodirajo od pameti. Jaz bom imel pa vsaj čisto vest čez 10 let, ko se bo zadeva malo skristalizirala.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Evo Alter forum je idealen pokazatelj stanja v SLoveniji
Drugače pa Snecer fajn izbor. Moje dve najlubše pesmi.
Važn da smo zmagal Največ jih je bilo za V KOpru...to nekaj pove
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Zakaj lažeš?Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
"Predsednik vlade Borut Pahor se je najprej vsem, ki so se udeležili referenduma, ne glede na to, kako so glasovali, zahvalil, da so prevzeli "to velikansko breme odgovornosti, da dajo piko na i".
"Da dajo piko na i odgovornosti, ki sem jo sam prevzel kot predsednik vlade in moj kabinet. Zdaj je bilo na ljudeh, da sprejmejo izredno težko odločitev," opozarja premier. " (vir: RTV SLO
Ne lažem. Tole kar si ti nalimal je bila izjava, ki jo je dal precej po 20:00 uri. Kmalu po 19:00 uri pa je rekel tisto kar sem napisal.
Seveda ga je verjetno kdo opozoril na to kako grdo se je zarekel in je čez eno uro popravil svojo izjavo v malo lepšo obliko.