Redarstvo

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
če so kazni za prekoračitev hitrosti previsoke so tudi za alko itd itd itd

in kako lahko vsi v isti rog pihate da je krvičino če dobite položnico za radar... žalostno...

Nevem zakaj imajo v razvitih drzavah potem tako... da kazen za prekoracitev ni ravno taka, da bi slo pol place za 12 km/h prekoraceno hitrost... za alkohol pa so kazni veliko visje...?

Zalostno je to, da ko nekdo napiha tako vrednost, pri kateri normalen clovek ne more vec stati na nogah je kazen enaka, kot ce prekoracis hitrost za 30 km/h v naselju ... In ponekod je naselje tudi ravnina, kjer dalec okoli ni nicesar razen mogoce travnikov ali njiv in vmes eno grmovje, kamor se potem skrijejo modri angeli ali redarji
smile-1.gif
...

Ker v razvitih državah divjanje ni tako velik problem kot je pri nas.
Zakaj se ti po kazenski politiki zgleduješ po razvitem svetu, voziš pa tako kot v zaostalem primitivnem svetu?

Ce ti primitivno vozis, ne tlaci v isti kos tudi vseh ostalih voznikov! ... Itak pa je tvoja specialnost, da blatis in zalis vse ki se ne strinjajo s tabo...

P.S.: Prepozno sem opazil, komu odgovarjam... over and out ...
rolleyes-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:

in kako lahko vsi v isti rog pihate da je krvičino če dobite položnico za radar... žalostno...

Nevem zakaj imajo v razvitih drzavah potem tako... da kazen za prekoracitev ni ravno taka, da bi slo pol place za 12 km/h prekoraceno hitrost... za alkohol pa so kazni veliko visje...?

Zalostno je to, da ko nekdo napiha tako vrednost, pri kateri normalen clovek ne more vec stati na nogah je kazen enaka, kot ce prekoracis hitrost za 30 km/h v naselju ... In ponekod je naselje tudi ravnina, kjer dalec okoli ni nicesar razen mogoce travnikov ali njiv in vmes eno grmovje, kamor se potem skrijejo modri angeli ali redarji
smile-1.gif
...

Ker v razvitih državah divjanje ni tako velik problem kot je pri nas.
Zakaj se ti po kazenski politiki zgleduješ po razvitem svetu, voziš pa tako kot v zaostalem primitivnem svetu?

Ce ti primitivno vozis, ne tlaci v isti kos tudi vseh ostalih voznikov! ... Itak pa je tvoja specialnost, da blatis in zalis vse ki se ne strinjajo s tabo...

P.S.: Prepozno sem opazil, komu odgovarjam... over and out ...
rolleyes-1.gif
Tvoje vožnje sem si imel priložnost ogledat na mazda forumu. Drug drugmu v privat filmčkih in slikah na forumu kažete svoje cestne neumnosti in vragolije, pol se pa med sabo hvalite s svojimi balkanskimi cestnimi kozlarijami.
Jest, saj se midva dobro poznava, kar se vožnje tiče. Teb in tvojemu župniku ajvarju, sem naštel 5 napak in cetnih prekrškov v borih dveh, treh kilometrih vajine nore in brezglave vožnje.
Poznava se midva tiček veš

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Tvoje vožnje sem si imel priložnost ogledat na mazda forumu. Drug drugmu v privat filmčkih in slikah na forumu kažete svoje cestne neumnosti in vragolije, pol se pa med sabo hvalite s svojimi balkanskimi cestnimi kozlarijami.
Jest, saj se midva dobro poznava, kar se vožnje tiče. Teb in tvojemu župniku ajvarju, sem naštel 5 napak in cetnih prekrškov v borih treh kilometrih vajine nore in brezglave vožnje.
Poznava se mitva tiček veš

Ti si bolan... resno... Ocitno si me zamesal z nekom drugim...
uf-1.gif
Od mene ni bilo nobenega filmcka svojih "vragolij", kot jim ti pravis...

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik alfie pravi:
Ne morejo ti nič. Niti ti nebi smeli poslati kazni. To je to...

Zato pa je naša država v kurcu, ker so vsi prepričani da mu nihče nič ne more. Sploh ne vem zakaj se sploh lahko lastnik izgovarja da ni vozil on. Kazen bi moral dobit lastnik, pa naj on išče krivca, saj je odgovoren za svojo lastnino. Če pa že pošlje ugovor, pa naj priloži samo dokazilo, da je policiji prijavil vozilo kot ukradeno. To je to in pika. Nisem jaz, ni žena, ni sveti Peter, ni Bog. Ja [cenzura] kdo pa je? Sam lucifer še mogoče?

Takim bi jaz poslal stroške sodne razprave in stroške izterjave take da bi celo leto zelen krompir jedli.

Jebo te, na podlagi izmerjene hitrosti in registerske tablice so ti poslali kazen in na podlagi ničesar drugega!!!!

Nimam kej dodat.
aplauz.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Jest, saj se midva dobro poznava, kar se vožnje tiče. Teb in tvojemu župniku ajvarju, sem naštel 5 napak in cetnih prekrškov v borih treh kilometrih vajine nore in brezglave vožnje.

uf-1.gif
Ja najbrž.
Tebe, Ajvarja, Bossa in tistega Juresa sem si zapomnil u nulo, ker ste vsi vame skočili, ko sem vam vaše napake naštel. Popali ste si slikce in filmčke vaših voženj, jaz sem vam pol pa vaše prekrške naštel......vi pa užgi pol po Lojzu/stardecu. .
In jasno, pol sem bil jaz pa nesramen in žaljiv, ker sem vam špegu nastavu.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:

če si na mene mislil.
A se tebi ne zdi, da je za 13km/h 250€ kar huda. Če bi bila prekoračitev 130 na uro, je pa še premala kazen.
Za alko je podobno. Nekdo nabit do nezavesti za volanom ali celo non-stop, je vsakršna kazen premala. Če pa spiješ kozarec in pri alkotestu pokaže 0,25 namesto dovoljenih 0,24 oz. da za 0,01 promila prekoračiš dovoljeno je kar hudo za tisto kapljico, ki jo preveč spiješ. Pa ne narobe razumeti, kot eni tukaj gor iščejo dlake v jajcih. Meja je postavljena ampak, ni treba človeka "ubiti" če je malo nekaj prekoračil, ampak ga kaznuj tolko, kot je zahebal. Če pa ogromno prekorači, pa seveda.... vsaka kazen premala.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

uf-1.gif
Ja najbrž.
Tebe, Ajvarja, Bossa in tistega Juresa sem si zapomnil u nulo, ker ste vsi vame skočili, ko sem vam vaše napake naštel. Popali ste si slikce in filmčke vaših voženj, jaz sem vam pol pa vaše prekrške naštel......vi pa užgi pol po Lojzu/stardecu. .
In jasno, pol sem bil jaz pa nesramen in žaljiv, ker sem vam špegu nastavu.

Za drugega ne bom komentiral... ker to je tvoje mnenje... Mojega posnetka "dirkaske" voznje pa nisi mogel videti, ker ga ni ... Tako da ne lazi in ne obtozuj... Kaj si imel z Ajvarjem, Juresom, Boss-om pa mene ne briga... Jaz nisem njihov odvetnik...

Pa itak ko ti zmanjka argumentov, zacnes zalit in se spravljati na osebni nivo... potem pa jokat, ker te noben ne mara ...
rolleyes-1.gif

Jaz tukaj zakljucujem debato... ker nima nobene zveze z odprto temo... ampak je s tvoje strani postalo blatenje na osebnem nivoju ...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Hja, v mazda forumu sem izpadel čuden jaz, ker nisem hotel ajvarju lest v rit tako kot ti in vsi ostali cestni prekrškarji. Jaz sem ajvarju naštel njegove cestne prekrške iz njegovega filmčka, ti se mu pa nisi upal komentirat, ker pač nimaš svojega mnenja in se ne upaš. Ti pač misliš tako kot ti ajvar ukaže, da moraš mislit. Ajvar ti zastonj na fuš menja žarnice na tvoji mazdi, pol ga moraš ti v zameno za njegovo uslugo pa ubogat kot šolarček, če ne, pa nimaš več pravo glasanja na njegovem forumu.
Lojz pa ima svojo glavo za mislit.

A si že pozdravil mazda forumaše v mojem imenu?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Hja, v mazda forumu sem izpadel čuden jaz, ker nisem hotel ajvarju lest v rit tako kot ti in vsi ostali cestni prekrškarji. Jaz sem ajvarju naštel njegove cestne prekrške iz njegovega filmčka, ti se mu pa nisi upal komentirat, ker pač nimaš svojega mnenja in se ne upaš. Ti pač misliš tako kot ti ajvar ukaže, da moraš mislit. Ajvar ti zastonj na fuš menja žarnice na tvoji mazdi, pol ga moraš ti v zameno za njegovo uslugo pa ubogat kot šolarček, če ne, pa nimaš več pravo glasanja na njegovem forumu.
Lojz pa ima svojo glavo za mislit.

A si že pozdravil mazda forumaše v mojem imenu?

Same lazi... Torej ce si ajvarju nastel NJEGOVE preksrke v njegovem posnetku, ali to pomeni, da si MENE videl v mojem posnetku, kako vozim in tukaj trosis laži, da sem divjak in da objavljam posnetke svoje divjaske voznje? In mimogrede... Ajvar mi ni se nikoli zamenjal zarnice... to mi naredijo na servisu... Torej lahko recem, da lazes, da se kar kadi za tabo...

Pozdravis pa jih lahko sam... Saj jaz nisem tvoj odvetnik ...
bonk.gif

Itak drugega ocitno ne znas, kot pisati laži in blatiti nekoga, ceprav ga sploh ne poznas.

Res imam dovolj...
rolleyes-1.gif

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Torej po 5 straneh
smile-1.gif

Pustimo to kdo je vozil, kdo ni, kdo bo plačal kdo ne bo
smile-1.gif

Ali redarstvo lahko pošlje kazen, za moje pojme na "blef". MIslim poslje ze lahko, ali je to po zakonu?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.923
113
v lokalni ostariji
naj nekdo ki je pravnik pove kaj je blef in ali imajo redarji (na zahtevo) možnost vpogleda v evidence z biometričnimi podatki (Sliko)...

vse ostalo je ugibanje;)

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Seveda si divjak. Tako kot vsi ostali , ki se nočete držat cestnih omejitev. In da se nočeš držat omejitev si dokazal v številnih debatah v mazda forumu.
Je pa res da vas, ki nočete vozit po omejitvah, izraz "divjak" zelo zelo moti. Ste užaljeni. Kdor vam pravi divjak, vas, kao žali. O revež bogi, ti s svojim divjanjem in prekrški ogrožaš vse udeležence v prometu, pol si pa užaljen, če ti nekdo reče divjak. Ti nisi divjak, ti si dinamik a ne de? Žlender je bedak, omejitve so butaste, policaji so kre*eni, redarji so retardi itd.....ampak ti, ki pa se požvižgaš na cestna pravila, pa nisi divjak. Ti si dinamik. Ti znaš. Ti obvladaš. Se ne rabiš reda držat.

Jaz te poznam iz foruma. Jaz ne hodim s tabo in ajvarjem na pijačo, vsako prvo nedeljo v mesecu zadaj za mazda servisom, da bi te osebno spoznal. Nimam te potrebe. In kakor sem te, na osnovi tvojih izjav in tvojega pisanja, lahko spoznal po tej poti, ti lahko komot rečem, da si čist navaden cestni divjak. Če pa si ti v privatnem življenju drugačen, kot se izdajaš na forumu in če na forumu lažeš o svoji vožnji, je pa to tvoj problem, ne moj.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Torej po 5 straneh
smile-1.gif

Pustimo to kdo je vozil, kdo ni, kdo bo plačal kdo ne bo
smile-1.gif

Ali redarstvo lahko pošlje kazen, za moje pojme na "blef". MIslim poslje ze lahko, ali je to po zakonu?
Po mojem, če se je lahko Ivana Janeza Janšo obsodilo samo na osnovi indicev, se lahko tudi tebe. Ne vidim razlike. Tako pač slovensko pravo deluje.
Takšno je moje skromno mnenje.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Seveda. Takšnega prava se nisem jaz izmislil. Snečer je iz tega foha. Bo on povedal. Indic zadostuje za obsodbo.
Lahko zaključimo edino to, da je za poklic pravnika pogoj, da nimaš zdrave kmečke pameti niti za en fingorat.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Ksz
Redarji imajo dostop do biometricnih podatkov. Naj pa bi obstajala odlocba ustavnega sodisca da se ne sme uporabljat fotk iz evidenc za dokazovanje kdo je vozil. V stilu da je kamera namenje a dokumentiranju vozila s katerim je bil storjen prekrsek in ne voznika. Sicer pa prekrskovno pravo dopusca tudi iskanje po fotografijah itd...

IMHO pa gre v danem primeru za poskus natega na suho. Lepo ZSV - nisem storil prekrska ki mi ga ocitate. Pol naj ti pa dokazujejo. V sloveniji se hoce vsak it mal sodnika in si zakone po svoje razlagat. In to na vseb moznih instancah.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
Ksz
Kaksna je kazen za fejk tablico?
Recimo da nabavis tisto "roleto"in si gor napises eno tablico od kaksnega politika ki ga ne maras.

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ksz
Kaksna je kazen za fejk tablico?
Recimo da nabavis tisto "roleto"in si gor napises eno tablico od kaksnega politika ki ga ne maras.
POnarejanje listin

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
To sem predvideval.
Hvala za link. 500 oziroma 200. Drobiž v primerjavi s hitrostjo v 30 coni (recimo Fužine, tudi lpp se tam ne drzi omejitev po mojem merjenju) ali v naselju sredi polj
Sicer pa ce bo tako kot do sedaj z radarji, potem ne rabim rolet.
Tok, tok po lesu.... Ampak enkrat me boste ujeli. Saj ste me ze za malenkosti. Ampak enkrat bom naletel n apravo mino. In takrat bom kje drugje trkal....

Kaj ce si je kdo avtorjevo tablico napisal na roleto, in se sedaj okoli vozi..

Nazadnje urejeno: