Redarji spet v prekrsku z željo po zaslužku??

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Hint: Če bi tam stal policaj, bi ga "divjak" videl in verjetno zmanjšal hitrost , ker pa se radar skriva, ga pa "divjak" ne vidi in divja dalje, čez 2 meseca pa dobi samo še račun.
Če bi bil tam otrok,bi povozil otroka in cez dva meseca dobil "račun" ker je bil prehiter.
Če te prav razumem, trdiš da so policaji skrivajo po grmovjih zato, ker želijo da bi vozil prehitro in nevarno zato da bi več pokasirali? Ker če bi bili vidni, vedo da bi zmanjšal hitrost????

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
Jaz že kakšnih 10 let nisem naletel na policista, ki bi se skrival v grmi...pa še to imam v spominu bolj tako, medlo, mogoče sploh ni bilo res.
Ponavadi so lepo vidni, vsaj kakšni 200, 100m pred mestom meritve.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik stein pravi:
1.) Prej že omenjeno: Policaj je viden, divjak reagira takoj (namesto nekaj mesecev pozneje. Mogoče.)

2.) Radar stane 0,00 EUR? Dvomim.

1. Redarstvo in policija sta dve ločeni instituciji in še vedno ne vem kaj je tisto, kar je cenejše.

2. V bistvu je vrednost negativna, ker je prihodkov več kot odhodkov. Obstajajo izračuni na internetu, ampak jih v duhu nivoja te debate seveda ne grem iskat.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Ko pa drugega ni, je treba bit pametn pa z minerji. Tukaj se pogovarjamo o želji po zaslužku,

In jaz trdim, da občinski radarji okrog vrtcev, šol in podobnih kritičnih ustanov dejansko niso samo blagajne, ampak dejansko služijo funkciji izboljševanja prometne varnosti.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jaz že kakšnih 10 let nisem naletel na policista, ki bi se skrival v grmi...pa še to imam v spominu bolj tako, medlo, mogoče sploh ni bilo res.
Ponavadi so lepo vidni, vsaj kakšni 200, 100m pred mestom meritve.

A bom moral malo pobrskati po posnetkih?
evil.gif
Zadnji incident je bil s tisto polno črto na ravnini, ko ni imelo nobene veze z ničemer, kot jebanjem. Se mi pa res zdi bedasto, da se postavljajo v grmovje, na dveh cestah majo pa katastrofo od voznikov.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jaz že kakšnih 10 let nisem naletel na policista, ki bi se skrival v grmi....
Nekatere tudi že 10 let niso ustavili, nekatere pa po večkrat na dan, brez da bi naredili prekršek.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Tudi to je res. Pa ene bolj jebejo kot druge. Bil kot sopotnik, ko je najprej pihal v centru mesta in so ga vstavili še 2km proč. Je zadostovalo, da mu je voznik povedal, da je bil ravnokar ustavljen in kje. Lahko noč in srečno vožnjo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nekatere tudi že 10 let niso ustavili, nekatere pa po večkrat na dan, brez da bi naredili prekršek.

Res je, nekje 10 let me že niso ustavili, razen takrat, ko je bila kontrola in cela cesta zaprta.

Prej, ko sem bil pa mlad, pa so me ustavili parkrat na teden. Čudno.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Res je, nekje 10 let me že niso ustavili, razen takrat, ko je bila kontrola in cela cesta zaprta.

Prej, ko sem bil pa mlad, pa so me ustavili parkrat na teden. Čudno.
Torej si ratal zapečkar. In se ne voziš okrog ob sumljivih urah. Ker ne verjamem, da policaj že od daleč, ko se odloča za ustavljanje (ponoči?) vidi, koliko je voznik star, da bi te na osnovi tega spustil. Če tebe ne ustavljajo še ne pomeni, da drugih ne.