Sedaj ti pa celo zavidam. Tudi meni Samsung aplikacija za sporočila bolj ustreza. Jaz sem se na vse kriplje trudil v njej aktivirati RCS in še sedaj imam te interese, vendar na mojem A71 ne uspem, pa če dam jajca na tnalo, mi ne bi ratalo. Morda je problem, ker je telefon že star in ima Android 13, najbrž Android 14 posodobitve ne bo.
Si moral v Samsung appu kaj vnašati številko ali kar bum, delalo?
Če bi ipak sedaj želel v google messages, se lahko pa v Samsung messages prav formalno odjaviš, počakaš 5 minut in v google probaš z aktivacijo.
Se tega zavedam, vendar je problem da marsikdo nima kake izmed teh aplikacij, ima pa RCS. In je dosti bolj polno sporočanje, kot pa navaden SMS/MMS, katerega bi mu sicer moral poslati. Te pa potem lahko gleda operater in smo spet tam.
Kar se Signala tiče, je res kar praviš, medtem ko Telegram imaš spet na vseh serverjih in je samo običajno kriptiran, nič bolj kot Viber, katerega jaz najpogosteje koristim in ga ima nekako največ ljudi v mojem imeniku.
Hudič je pri tistih iz tujine, nekaj Argentincem in Italijanom pošiljam, ti pa so bolj kot na Viberju na Whatsappu, whatsapp pa je Meta (fejs), kjer pa smo že večkrat videli, kako informacije odtekajo, zato Whatsappa res ne želim. In za te je RCS zelo koristen, saj bi SMS/MMS nanesel kar nekaj "premoženja".