Razvijanje slik - kje?

Pancolart

Zelenc'
3. sep 2009
4
0
1
A ve kdo za kakšno razvijanje prek neta, kjer ti na comp ni treba naložit programa? Tj, kjer jim pač pošlješ jpeg-e in basta ali v najslabšem primeru uporabiš kakšen on-line urejevalnik.
Hvala!

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Tega bi se tudi sam posluževal... ker inštalacije teh "smeti" mi nikoli niso bile ljube.. :D

Pancolart

Zelenc'
3. sep 2009
4
0
1
To je to, nikol ne veš kaj zraven v takem paketu dobiš. Pol se pojavi pa 5 novih procesov, v registru pa 10 pobiralcev statistike.
Če kdo ve, pa da ne bo izpadlo kot reklama, mi naj prosim pošlje na ZS.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Citat:
Fotografije v foto kotiček izbrane Mercatorjeve prodajalne prinesite na kateremkoli mediju in jih izdelajte takoj, v prodajalni.
Za oddajo naročil preko spleta si: naložite brezplačen program .
Kasnejša poplava reklam je zagotovljena
wink-1.gif

P.S.: osel gre samo enkrat na led, jaz sem že bil, zato sedaj hodim v Harvey

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
jaz tudi, zadnje čase samo še v Harveya - moram reči, da sem bil pozitivno presenečen tako nad kvaliteto, kot nad hitrostjo. plus, da tam dela ena hudo luštna bejbika ...
grin1.gif

so pa fotke po vsakem printanju obešene v "častno vitrino" in na očeh veliko ljudem.
smile-1.gif

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
plus, da tam dela ena hudo luštna bejbika ...
grin1.gif

Hehe, res je, pa še prijazna zna bit z vsakim, vsaj kadar sem bil jaz tam je bila.
Tudi nasmešek nekaj šteje...
wink-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Enako. Samo še nisem videl koga, ki bi to ponujal.

Rešitev: Imam VirtualPC in notri eno kopijo WindowsXP samo za ta namen (+ testiranje drugega sumljivega software-a). Zaženem, naročim slike in to je to.