No daj te pa povej kaj lahko naredi.Veš kaj, ti, ki si normalen, bi bil ravnatelj, če ne bi mogel nič narediti.
To Vas lepo napizdujejo, da ne morejo nič narediti.
Oziroma opiši postopek kako prešolat učenca na drugo šolo brez soglasja starša.
No daj te pa povej kaj lahko naredi.Veš kaj, ti, ki si normalen, bi bil ravnatelj, če ne bi mogel nič narediti.
To Vas lepo napizdujejo, da ne morejo nič narediti.
Ne se na mene spravljat, nisem jaz vstran gledal, ko so vam skoraj do konca odvzeli poslanstvo vzgoje.No daj te pa povej kaj lahko naredi.
Oziroma opiši postopek kako prešolat učenca na drugo šolo brez soglasja starša.
Sem napisal, da nekdo od teh 6 prestopil na stran zaposlenihGladko brez problema če so enotni.
Trije predstavniki ustanovitelja, pet predstavnikov delavcev in trije predstavniki staršev. Torej 6:5
ktero stranko si recimo volil n zadnjih volitvha, predzadnjih , leta 2008,2012? Tam se začne omenjeno poslanstvo krčiti, rušititi ali (zaenkrat žal ne) graditi, s tem ko pride izbrana elita na Gregorčičevo in tam začne pisati zakone kaj se sme in kaj ne.....Potem dodaš še pravice, dolžnosti se izpusti, malo še stisneš pri vzgoji in maš kar pač mašNe se na mene spravljat, nisem jaz vstran gledal, ko so vam skoraj do konca odvzeli poslanstvo vzgoje.
Še enkrat, če starši in učenec nisi za javno OŠ, naj gre v zasebno ali naj starši prevzamejo šolanje doma.
Ravnatelj in ministerstvo bi morali imeti možnost za tak ukrep
Še vedno trdim da nima jajc.Kaj te zaj nekaj spreminjaš.
Prej si pisal to -> Nima jajc napisat ali izključit neuravnovešenih staršev in njihovih otrok!
Torej kaj lahko naredi, če bi imel jajca.
Še vedno trdim da nima jajc.
Ima pa jajca odpovedati zabavo za otroke.
Ok, grem zdaj zakone študirat in dalje jamrat.Jaz dobro vem kaj lahko in kaj ne. Ti si napisal kaj bi mogo nardit, te pa daj opiši kako si to mislil, da bi naj nardil. Ne izmotavaj se zaj tu neka z drugimi primeri.
Pa saj jo oahko mama organizira ( in naj bo odgovorna oseba)Verjetno nima moči organizirati zabave, saj take hude obtožbe zelo bolijo. Škoda, ker če bi zbral moč, pa vse to organiziral, bi v bistvo premagal tisto zdraharsko mater, njeno kompanijo in tudi njihovo mlado zalego.
Verjetno nima moči organizirati zabave, saj take hude obtožbe zelo bolijo. Škoda, ker če bi zbral moč, pa vse to organiziral, bi v bistvo premagal tisto zdraharsko mater, njeno kompanijo in tudi njihovo mlado zalego.
Noben ni rekel, da možnosti ni.Se pravi, neka možnost je.