Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Tudi na hokeju in košarki ne...
To je res. Sicer nazadnje(leto nazaj) ko sem bil v Hali Tivoli si še dobil Union, piva pa res ni bilo.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Upam. Nekdo je omenil 60k€. Upam, da je napisal za kaki dve nuli premalo ali še več.
Tudi sam sem poblendal ob omenjenih 60k€, s tem, da se avtor izjave kar malce norca dela iz te vsote, kakor, da je preveč!
Pred časom sem bral, da vsaka smrta žrtev na cesti stane državo, gledano zgolj s komercialnega stališča cca 1MIO €..., brez odškodnin za psihično trpljenje svojcev, ob izgubi družinskega člana. Toliko o 60k€!
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
To je res. Sicer nazadnje(leto nazaj) ko sem bil v Hali Tivoli si še dobil Union, piva pa res ni bilo.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Dobil si Uni-ja .. non-alko
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
po radiu prav zdaj...
tip je imel 0,3 v izdihanem zraku, pa ni je povozil ampak je obrnil, ko je videl da je/bo pizdarija in je z zadnjim koncem ko je tista freza zadel otroka, ki ga je potem tista freza poskodovala.
policijska uradna razlaga.
Zakaj že? Sam zelo dobro vem, koliko lahko spijem, da sem ziher, da ne bo preveč. Enga kuhanga, 1 malo pivo, kozarec vina, 1 žgana. In ni šans, da bi bil blizu meje. Če se pa kdo hoče igrat in testirat, a bo (po starem) o,4 ali 0,6, pa naj za 0,6 tudi nosi posledice.Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Te so mi najboljše... "ne, ker nisem dovolj spil, da bi šel čez zakonsko mejo". Ponavadi so tisti, ki imajo v krvi 0.4 promila najbolj glasni glede tistih, ki imajo 0.55 promila.
Jst sm za 0.0 na cesti in smučiščih. Tam vsak ve na čem je....
To pa nikogar nič ne briga. Je pa skrajni čas, da se te odškodnine začnejo dodeljevati tudi v "kazenski" namen.Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Tale o 1MIO€ je pa mal bosa se mi zdi. Lahko malce bolj točno razložiš kam naj bi šel ta denar oz za kaj naj bi se porabil?
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Zakaj že? Sam zelo dobro vem, koliko lahko spijem, da sem ziher, da ne bo preveč. Enga kuhanga, 1 malo pivo, kozarec vina, 1 žgana. In ni šans, da bi bil blizu meje. Če se pa kdo hoče igrat in testirat, a bo (po starem) o,4 ali 0,6, pa naj za 0,6 tudi nosi posledice.Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Te so mi najboljše... "ne, ker nisem dovolj spil, da bi šel čez zakonsko mejo". Ponavadi so tisti, ki imajo v krvi 0.4 promila najbolj glasni glede tistih, ki imajo 0.55 promila.
Jst sm za 0.0 na cesti in smučiščih. Tam vsak ve na čem je....
0,0 je bedasta meja ...
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
se strinjam..normalen clovek vedno vem pri cem je..je pa res da v sluzbi nima alkohol kaj iskat, sploh pri raznih voznikih in ostalem. ce ni 0,0 takoj "knjiga" in domov...ne pa da pijani delavci potem tozijo delovodjo ker jim je dal za pihat, ja tudi to se dogaja.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
To pa nikogar nič ne briga. Je pa skrajni čas, da se te odškodnine začnejo dodeljevati tudi v "kazenski" namen.Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Tale o 1MIO€ je pa mal bosa se mi zdi. Lahko malce bolj točno razložiš kam naj bi šel ta denar oz za kaj naj bi se porabil?
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
"Senzacionalni nezaslišan škandal! Mrtvo pijan voznik stroja za teptanje snega se je kljub ukazom in rotečim prošnjam njegovih nadrejenih, da ne sme s teptalnikom na progo, divje iztrgal iz rok proseče matere ter se sredi dneva odpravil na morilski pohod in si za žrtev zbral 6 letno deklico. Sorodniki že vložili miljonsko tožbo proti Zvezi žičničarjev Slovenije povzročitelju, policiji, upravi smučišča, pobiralcu kart, reševalcem ter zdravnikom. Policija že celo noč intenzivno raziskuje kaj se je točno dogajalo. Po neuradnih informacijah gre za ločenca, ki je pravkar izgubil službo na smučišču in se je želel maščevati"
Malo sem dopisala! Saj se ne bo preveč opazilo...
Citat:
0,3 v izdihanem zraku imaš lahko zaradi cigareta, jabolka, energijske pijače, ipd.