Ramadan

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
da teme zaidejo je dejstvo

okol fanatizma, pumpoanja..odlično zapisano

srbi..ja..njihova krlajevina, pa neke raske itd..so bile davno pred drugimi..sam ponos..zarad tega glih ne. kosovo polje..ja..treba je met jajca pa rečt ne. in spotoma vedet, da boš verjetno umrl. zdej..a je to herojstvo, al idiotizem..tezko recem. bit ponosen..ne vem

ampak..če ne bi bilo srbov, pa če ne bi bilo srbov k beli krajini, kninu..bi turki prišli mnogo višje. a je to spet dobr..al ne..ne vem

danes zase vem, da se serjem v vse te fore in gledam, da najbolje pridem skozi. nekoč so pač bile vrednote malce druge sorte. dobro, slabio..kdo ve. primerjat to s stajersko..al ap s tigrovci..lahko bi primorci ploskal makaronarjem, pa e dane sne bi kregal okol krasa, pa cigav je trst..ker od psotojne naprej ne bi bilo nic nase

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.096
6.281
113
blizu močvirne prestolnice
Fadil, seveda se je v imenu krščanstva zgodilo vsaj nekaj miljonov žtev tako posredno kot neposredno, to nihče ne zanika, ker pa je tema nekaj drugega ti bom začel naštevati:
Misliš da so Bošnjaki kar tako sprejeli islam? To je isto kot indijanci v Amerikah in domorodci v Afriki in Aziji. Tisti kateri so imeli jajca ( Srbi, Hrvatje, Makedonci, ČrnoGorci ) in obdržali krščansko vero so bili drugo razredni državljani otomanskega imperija, na veliko so jih turki klali, da ne rečem kaj so turki naredili v letih 1914-1918 z vsaj 1,5 miljona Armenci! Koliko Grkov so poklali?
Kaj sedaj delajo arabci v Sudanu, Čadu, Nigeriji z animisti in Kristjani! Če se že gremo okol številk smo tam tam, še v 50 letih prejšnega štetja je bilo več kot polovica Libanona krščanskega, v turčiji kristjani nimajo pravic, pri nas pa hočejo več kot imamo mi!
Da ne bi kdo omenjal Irak, Libije, Afganistan tam se ne bije boj med kristjani in muslimani, temveč tam se bije borba za naravna bogatsva, pač novi kolonializem, tako kot so kitajci na fina način koloniazirali Afriko no ponekod celo z orožjam pomagajo.
Kar se tiče islama bom še enkrat povedal, ko se enkrat preveč razmnožijo delajo p.....e v državah kjer so, to se vidi po vseh Evropskih državah. Tu pri nas bo isto, čim dobijo mošejo bo konec tistih nasmeškov. Krščanstvo dela napake sploh RKC toda islamu gre le še za prevlado in ker imajo praznino tam zgoraj ne znajo drugega kot z orožjem in nataliteto.
Kar se tiče mene mi islam ne predstavlja ne vem kakšne grožnje, ker imajo praznino ga ne sovražim, prav tako ljudi islamske veroizpovedi, glede Breivika si pa čist mim udaril sem bil med prvimi kateri je obsodil njegovo dejanje, no imel pa je več jajc kot jih imajo muslimani saj se ni fental!
Glede Srbov in Slovencev pa lahko povem da smo imeli oboji smolo pri izbiri voditeljev kateri so nas peljali v pogubi in izgubo zemlje, razlika je le v tem da so malenkost bolj ponosni na svoj narod, dočim mi še to ne!

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Vse kar si napisal drži, ne vem pa zakaj si napisal " tvoji turki " !? Zakaj moji?
rolleyes-1.gif
Turki kot narod so precej osvajalski, vedno, vendar mislim, da to nima veze z islamom. Tudi Mongoli, Rimljani, Aleksander itd... so osvajali, pa ni bilo nikjer islama!
Samo posrane Angleže poglej. Po celem svetu so se nasrali, povsod delajo red in parazitirajo ( Indija, Avstralija, JAR, Gibraltar, Hong Kong, včasih komplet Bližnji vzhod, Falklandski otoki. Sama Velika Britanija nima za burek. ne blestijo v industriji, ne v turizmu, ma nikjer Samo izčrpavajo svoje bivše in sedanje kolonije! Ker pa so državlajni kolonij tretirani kot državljani Velike Britanije je London pol zapečenih iz Indije, Pakistana itd... Enako je s Francijo in Alžirci, Maročani in Tunizijci...

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:

dvorišče s emi zdi skromno..a meje so te škarpe al kaj več?

kje je pa letnja kujna..niste valjda brez tega
Ti lahko poveš vse kar imajo tvoji, sam vedet moraš, da je moj oče prišel iz druge države, samo z vrecko cunj in nič več. Je razlika, če podeduješ nekaj ali ustvariš nekaj. Če si ti slovenec in si podedoval, to nemoreš primerjati, kot da si tujec in prideš z nič in si ustvariš . Težje je ustvariti, kot dobiti.;)
Pojdi v nemčijo brez vsega in si ustvari, toliko kot imaš sedaj!
smile-1.gif

Na drugi stani hiše je roštilj itd, pa še 10 hektarjev zemlje vse do reke čisto pri dnu.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.528
5.696
113
Ej brez zamere ker slog (to z lesom ) mi je čist
zmaga.gif
:

Sam se vam pa vid da vam je bio čale gastarbejter iz kake švajcerske al pa austrije
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Lej kakorkoli obrneš, lih 10 letnice ne posiljujejo in jih imajo za abide.... To je stalna praksa pri nubah, kjer jih koljejo arbci otroke pa prodajajo kot sužnje..

pa še obrezujejo pravzaprav otroke....
Preber si knjigo Sužnja od Nazer Mende, Sužnja...... pa ti bo takoj jasno kaj delajo danes arabci muslimanom..... In kaj delajo Arabci v Afriki.....

In ja nasrali ste se po celem svetu tudi vi.....

Hvala kur... da imamo ameriko in ruse, da vas držijo na tleh...........
predvsem pa Izraealce, ki edini vejo kaj ste......

Nazadnje urejeno:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Fadil, seveda se je v imenu krščanstva zgodilo vsaj nekaj miljonov žtev tako posredno kot neposredno, to nihče ne zanika, ker pa je tema nekaj drugega ti bom začel naštevati:
Misliš da so Bošnjaki kar tako sprejeli islam? To je isto kot indijanci v Amerikah in domorodci v Afriki in Aziji. Tisti kateri so imeli jajca ( Srbi, Hrvatje, Makedonci, ČrnoGorci ) in obdržali krščansko vero so bili drugo razredni državljani otomanskega imperija, na veliko so jih turki klali, da ne rečem kaj so turki naredili v letih 1914-1918 z vsaj 1,5 miljona Armenci! Koliko Grkov so poklali?
Kaj sedaj delajo arabci v Sudanu, Čadu, Nigeriji z animisti in Kristjani! Če se že gremo okol številk smo tam tam, še v 50 letih prejšnega štetja je bilo več kot polovica Libanona krščanskega, v turčiji kristjani nimajo pravic, pri nas pa hočejo več kot imamo mi!
Da ne bi kdo omenjal Irak, Libije, Afganistan tam se ne bije boj med kristjani in muslimani, temveč tam se bije borba za naravna bogatsva, pač novi kolonializem, tako kot so kitajci na fina način koloniazirali Afriko no ponekod celo z orožjam pomagajo.
Kar se tiče islama bom še enkrat povedal, ko se enkrat preveč razmnožijo delajo p.....e v državah kjer so, to se vidi po vseh Evropskih državah. Tu pri nas bo isto, čim dobijo mošejo bo konec tistih nasmeškov. Krščanstvo dela napake sploh RKC toda islamu gre le še za prevlado in ker imajo praznino tam zgoraj ne znajo drugega kot z orožjem in nataliteto.
Kar se tiče mene mi islam ne predstavlja ne vem kakšne grožnje, ker imajo praznino ga ne sovražim, prav tako ljudi islamske veroizpovedi, glede Breivika si pa čist mim udaril sem bil med prvimi kateri je obsodil njegovo dejanje, no imel pa je več jajc kot jih imajo muslimani saj se ni fental!
Glede Srbov in Slovencev pa lahko povem da smo imeli oboji smolo pri izbiri voditeljev kateri so nas peljali v pogubi in izgubo zemlje, razlika je le v tem da so malenkost bolj ponosni na svoj narod, dočim mi še to ne!

Kristijani so bili v Iraku in Siriji najvecji zavezniki oblasti. Pa so jih tvoji ameriski jezuitski-cionisti pahnili v prepad.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
zmaga.gif
:

Sam se vam pa vid da vam je bio čale gastarbejter iz kake švajcerske al pa austrije
hysterical-1.gif

Fotr mi nikol ni biu gastrbajter, ampak krojač. Služu je dnar tako, da je obskrboval JNA in tadašnjo policijo z kimoni za karate in judo. Takrat je imeu veze iz japonske za prvovrstno kvaliteto materiala za kimona! Zato je pa tudi toliko služil. Je kdo sploh opazil, da so pred bajto postavljena japonska vrata v nebesa??
Zgledajo pa takole!

6605911-an-orange-and-black-japanese-tori-gate-isolated-on-white.jpg

Ti reality pa ne meč une dol z nami. Jz nism v nobeni povezavi, z unimi dol iz arabije. To je kt da bi jz tebe povezovau z nemškimii kristjani, in da si isti kot oni! Še posebi s temi ameri in izraelci, si pa res pokazu, kok si presran! Sej nemci so bli pa kristjani al pa protestanti, pa so pobijal tvoje izraelce. Se pravi si ti isti k nemci, ker si iste vere! Zdj pobijaš izraelce, si jim pa hvaležen ker obstajajo?? Vidš kere bedarije prbijaš!

Nazadnje urejeno:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
zmaga.gif
:

hysterical-1.gif

Fotr mi nikol ni biu gastrbajter, ampak krojač. Služu je dnar tako, da je obskrboval JNA in tadašnjo policijo z kimoni za karate in judo. Takrat je imeu veze iz japonske za prvovrstno kvaliteto materiala za kimona! Zato je pa tudi toliko služil. Je kdo sploh opazil, da so pred bajto postavljena japonska vrata v nebesa??
Zgledajo pa takole!

6605911-an-orange-and-black-japanese-tori-gate-isolated-on-white.jpg
Glede na tvoj podpis živiš v bolečini.
frown-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Torej vrata v raj so stala nekoč?
Iz prejšnjega posta je bilo razbrati, da stojijo še sedaj.
confused-1.gif