Ramadan

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne uporabljal srbizmov, ampak islamizme.

odnos softija do islama je enak odnosu do vseh ver..z necim s eje treba selipit
je pa dejstvo, d aje islam prisoten v bolj zakotnih in revnih krajih, zato je tiste ljudi lazje manilupirati..to si tudi sam ugotovil

drugo dejstvo pa je, da je turčin iz bosne v velikem % bolano ljubosumen, ozkogleden..a ma to veze z vero..ne vem..mal dvomim.

poznam pa eno..muslimanko, ki je zelo razgledana, pametna in je z njo se pogovarjati balzam. ampak kot sem rekel..je ena izmed mnogo. tko kot je sem in tja kak drug bosanc na mestu. vzrok verjetno tici v tem, da se v aslovenijo ni privlekla bosanska elita, ampak olos. podobno kot to velja za srbe itd

tudi slovenci v nemciji so verjetno bolj povprecni ali podpovprecni slovenci..ker tudi v nemcijo ni sla neka elita.

ampak spet..jaz sem enstrpen..JA; SEM..NESTRPEN SEM DO BEDAKOV, IDIOTOV..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Da bi ti razlagal o nastanku vehabizma in kdo so sploh vehabije bi porabil prevec casa sploh pa se mi ne zdi vredno razlagati tega tebi ki nisi sposoben nevtralnega pogleda na Islam. Milijonkrat je bilo povedano da je ubijanje v imenu vere nacin zlorabe ljudi. Mocno vernega cloveka, ki nima nicesar ni tesko nahujskati proti nekem sovrazniku, zaradi tega se ne bom ponavljal.

Še mal Up-To-Date scene.....beri ni tolk staro!

Ok da so močno verni je očitno.......ampak lej čudo , men se ne zdijo revni!!! Kje je pol keč pr njih......daj brat razloži nam njihove poglede sredi evrope!

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/dN6CHtGGo4g"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/dN6CHtGGo4g" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

P.S.: da ne boš ravno klical đihada nad mano.......na šihtu z tvojim kolegom po veri normalno sodelujeva......še več krijeva si hrbet če je kaka peedarija...brez njega bi bil šiht prov dolgočasen...sam niste vsi taki
cry12bpy.gif
Model je M od muslimana, s tem da čist normalen pripadnik družbe.....samo pač u đamijo bo hodu 1x ko (če) bo....

čuvaj leđa janezu

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.281
113
blizu močvirne prestolnice
eazy, thesmos, dinotti
Bom še sam nekaj dodal, poznam nekaj muslimanov z veliko začetnico so vredu ljudje dol jim visi za Bosno in muftije...enostavno so se asimilirali. Ko pa človek po Ljubljani vidi vse več pokritih, ko se ti pred tekmo Olimpija - Austrija musli po svoje pomoli to je pa višek. Za zidovi delajte kar hočete toda zunaj ne vsiljevati svojo stvar. Tudi za džamijo sem, vendar naj bo oblikovana po naši arhitekturi. Tolk lepe džamije so v Maroku, Franciji.... ne vi hočete tist organ imet!

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.162
-8.769
113
Citat:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
nobena vera ne zagovarja ubijanja!
O, kak se motiš
evil.gif
V osnovi nobena vera ne zagovarja tega ampak ravno nasprotno...uči spoštovanje do sočloveka...toleranco itd (10 zapovedi majo v osnovi vse religije)
Če pa bi malo bolj bral med vrsticami, bi pogruntal, da tele zapovedi veljajo le za "brate" Torej enako verujoče
smirk-1.gif
Do ostalih je upravičeno praktično vse, vključno z genocidom.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Model jz sploh nism veren, oz. neki težki musliman. Men gre sam na jetra, k si ti tok pametn, da skoz govoriš čez južnjake.
Drgač sm jz bolj vzgojen kot ljubljančan, in daleč od tistih k jih ti obsojaš. Če ti kej pove, sploh narodne muzike ne poslušam, kar jo pa pr ns dosti pristnih slovencev. Še moja punca, je slovenka, pa je bl bosanka k jz. Prav, da so ji slovenci preveč zadrt, zamorjen, hinavsko, sebičen, narod, pa je sama slovenka.
Če bi ti 8888 mal več stika meu z južnjaki, bi te tud ta paranoja ki jo zganjaš, malo popustila. Mi smo vsi isti ljudje konc koncev, sam to ej treba dojet. Drugačno ne pomeni slabo...;)

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:

P.S.: da ne boš ravno klical đihada nad mano.......na šihtu z tvojim kolegom po veri normalno sodelujeva......še več krijeva si hrbet če je kaka peedarija...brez njega bi bil šiht prov dolgočasen...sam niste vsi taki
cry12bpy.gif
Model je M od muslimana, s tem da čist normalen pripadnik družbe.....samo pač u đamijo bo hodu 1x ko (če) bo....

Bi se vedno krila hrbet en drugem ce bi on vedel kaj pises o Islamu na forumu? Mar ni to dvolicnost? Da ko si z njim ti kao visi dol za vero, bratstvo i jedinstvo, to legendo..... na forumu pa upas pisat svoje zivljenjske frustracije. Kot sem domneval. Papci po dusi....

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Model jz sploh nism veren, oz. neki težki musliman. Men gre sam na jetra, k si ti tok pametn, da skoz govoriš čez južnjake.
Drgač sm jz bolj vzgojen kot ljubljančan, in daleč od tistih k jih ti obsojaš. Če ti kej pove, sploh narodne muzike ne poslušam, kar jo pa pr ns dosti pristnih slovencev. Še moja punca, je slovenka, pa je bl bosanka k jz. Prav, da so ji slovenci preveč zadrt, zamorjen, hinavsko, sebičen, narod, pa je sama slovenka.
Če bi ti 8888 mal več stika meu z južnjaki, bi te tud ta paranoja ki jo zganjaš, malo popustila. Mi smo vsi isti ljudje konc koncev, sam to ej treba dojet. Drugačno ne pomeni slabo...;)

Stari nimam ne brade, ne klanjam, pijem in se ne postim. Sem grozen vernik. Mar to pomeni da bom pustil da gazijo nekaj kar sem in cemu pripadam?

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne uporabljal srbizmov, ampak islamizme.

odnos softija do islama je enak odnosu do vseh ver..z necim s eje treba selipit
je pa dejstvo, d aje islam prisoten v bolj zakotnih in revnih krajih, zato je tiste ljudi lazje manilupirati..to si tudi sam ugotovil

drugo dejstvo pa je, da je turčin iz bosne v velikem % bolano ljubosumen, ozkogleden..a ma to veze z vero..ne vem..mal dvomim.

poznam pa eno..muslimanko, ki je zelo razgledana, pametna in je z njo se pogovarjati balzam. ampak kot sem rekel..je ena izmed mnogo. tko kot je sem in tja kak drug bosanc na mestu. vzrok verjetno tici v tem, da se v aslovenijo ni privlekla bosanska elita, ampak olos. podobno kot to velja za srbe itd

tudi slovenci v nemciji so verjetno bolj povprecni ali podpovprecni slovenci..ker tudi v nemcijo ni sla neka elita.

ampak spet..jaz sem enstrpen..JA; SEM..NESTRPEN SEM DO BEDAKOV, IDIOTOV..

Stari sm ti ze reku da tvoja filozofija "jaz sem najpametnejsi" ne vzge vec.
In dobro si rekel. Ce bi ti bil v ZDA bi natepaval un hamburger in bil tiho. Ker si pa srbin z velikim S, pa te moti in Kosovo in Muslimani.
Za kaj se mas ti majketi, za elito?
hysterical-1.gif

Za tebe je torej slab clovek tisti ki se upa izjasniti za Muslimana. Drugi so pa fajn in se z njimi lahko pogovarjas? Pa kaksne zgresene kriterije ti imas? Torej jaz bi zate bil fajn oseba, dokler bi pila, mezila in se pogovarjala.... po sestem piru bi ti zacel bluziti o muslimanih, obrezancih in kako jih je treba naterat nazaj v Saudsko Arabijo.... jaz bi ti rekel, clovek pa jaz sem musliman. Torej? Tvoja reakcija?
Ne bi upal niti pisnit.... zbezal bi na alter in na forumu siril svojo filozofijo....

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
torej, ti si musliman, nemara celo vahabit? Ali sem te pa narobe razumel? Sploh pa, od kje ti ideja, kaj je softi in ali je to res važno?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a sem kje muslimane kam pošiljal..nisem
a me kje motijo muslimani..ne
a sem kje rekel, da so muslimani v globalu primitivni in podpovprečni gled ena lego kjer bivajo. sem..IN ŠE ENKRAT LAHKO.
nikoli ne začenjam tem na temo nacie, vere..jebe s emi za te zadeve
z zraščenimi obrvmi, krivimi nosovi, izrazitimi ličnicami, črno poltjo..se redko spuscam v pogovor..to je tip človeka, ki pri meni ne vzbudi želje po komunikaciji.

in spet. motiš me ne, pošiljam te ne, niti te volim, niti te mrzim, za razliko od vaše sekte. mnenje o kosovu pa lahko imam. celo slovenci ga počasi dobivajo..pravega..ker počasi čutijo kaj delajo določene skupine pri nas.

več pa ne bova. kje je resnica in pravica, ne bova midva ugotavljala. mnenja pa imava pač vsak svoja. v nečem sva si pa sigurno enotna..srbi so navadne pičke

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
torej, ti si musliman, nemara celo vahabit? Ali sem te pa narobe razumel? Sploh pa, od kje ti ideja, kaj je softi in ali je to res važno?

stibla..ker tebe zajebavam za albanca in čivšata, se moraš tudi ti napalit, da sem srb.

in potem me morate sam v to prepričat oz mi pokazat po čem je nekdo srb.

ker slovenc je definitivno un k voli janšo, pije cviček

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja..govorim čez južnjake.

pejva čez moje poglede, mišljenja, ki jih imam kot svoboden človek
1. južnjaki v sloveniji so podpovrečni
1a. so, ker so sem z avtobusi vozili delavce brez sol in ne direktorje. od delavca, ki je komaj pismen redko zraste doktor.
2. juznjaki so na jugu precej primitivni
2a. so, ker so bili delezni vojn, poneumljanja in ze od azcetka so bili doloceni za kmeta, ne doktroja. zg in bg in sa je izjema, ostalo pa komaj zna pisat
3. juznjaki prednjacijo po kriminalu
3a. seveda, saj so temperamentni, s pestmi resujejo veliko (dokler niso razbiti) in so na dnu socialne lestvice..zato s eposluzijejo tega
4. juznjaki so..neasimilirani
4a. sveda so..slovencu [censored] mamom, fotra, posil mu hci, vrz ga iz sluzbe..bo zmolil kak ocenas, mogoce pojamral kaj..in upal na bolje. juznjak ze pri prvi tocki dobi rdeca lica, trde pesti..pri tri mu ze vre..itd

tvoja punca je slovenka..vau..blagor teb..vsaj ni v zaveso zavita. in..prav da so slovenci fuknjeni, da skrajsam opis. imas dve opciji..al se sramuje..to mislis ti..al pa ma pac punca odprto glavo in prihaja iz okolja debilov. ti se odloci

ne poslusas anrodne..lej..boli me. jaz poslusam kar mi sede. in?

k bos enkrat dojel, da sta vera in ancija dve postranski zadevi, ampak omejujeta mnozice, bos videl, da ce omejujeta tebe, nisi dalec od mnozic

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne, opasi si bombo okol pasu, pa naj te raznese po dezeli za to kar si in cemur pripadas.

tvoj problem ni, da si musliman.

tvoj problem je, da si ekstremist in omejen v svojem verovanju

podoben gnus cutim jaz do tistih, ki trdijo, da mercedes ni najboljsi avto

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Citat:

cry12bpy.gif

Bi se vedno krila hrbet en drugem ce bi on vedel kaj pises o Islamu na forumu? Mar ni to dvolicnost? Da ko si z njim ti kao visi dol za vero, bratstvo i jedinstvo, to legendo..... na forumu pa upas pisat svoje zivljenjske frustracije. Kot sem domneval. Papci po dusi....

verjetno ne, ker tvoj kolega po veri ni zmozen prenest kritike.

zato sme ansemu kamelciju svetoval naj cuva hrbet.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
da se mal zakurimo temo

pride vojna na balkanu
v sloveniji je mir. v saturnusu, sct, julonu..delajo anteti, milani in mehoti.

koliko antetov odide na hrvasko v vojno
koliko milana
in koliko mehotov

za pomoč
poslusamo tezave delavcev sct..tukaj si vec 30 let..od 93,93 pa do 95,96 so bili dol, se borili, a jih je zidar potem vseeno nazaj vzel ker so bili dobri delavci.

koliko skode so taki odhodi anredili slovenskemu goaspodarstvu
koliko sovrastva so zasejali pred odhodom
in koliko sovrastva prinesli nazaj

8888

8. jul 2010
34.094
6.281
113
Bom še sam dodal, zakaj nimamo Slovenci probleme s Srbi, Hrvati, Makedonci imamo pa z muslimani? Zato ker se nočete prilagajati okolju v katerem živite, ker se smilite sami sebi zaradi vojne katero vam je vaš alija podtaknil, če bi poslušali Abdiča do takih stvari tam dol sigurno ne bi prišlo. Poglejte kakšno politiko imate, Srbi in Hrvatje so kjer ste v večini drugorazredni državljani, pa čeprav so vas pravzaprav Hrvatje rešili, ne pa vaš alija, prav tako na veliko gradite džamije namesto tovarn, turki so med največjimi vlagatelji, se vidi tudi po vaših tv programih, v glavnem rinete v tist Vzhod namesto na Zahod. Čim se tujci umaknejo bo zopet počilo, samo takrat vas Evropa ne bo reševala, ker bo imela oz. že ima velike probleme z muslimani v svojih državah.
Glede Kosova bi bilo pravično da Srbi dobijo tretjino ozemlja, tiste šiptarje pa se naj pusti životarit.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Sofi ti pa pišeš bedarije! Kaj ti mislš, da slovenci so bajno pameten narod? Vpraši avstrijce in višje kaj si mislijo o tem??
Glej 8888 pišeš bedarije, kaki hrvati?? Kaj ti suvaš? Kaki Alija? Kaki drugorazredni državljani?? Dol se srbi pa hrvati jejo, ker muslimani, ki so bli izgani v tujino (tisti ki do preživeli), sedaj dol gradijo nove hiše in se vozijo z takimi avtomobili, da so še slovenci lahk fouš.Prvo se pozanimi o čem pišeš, pol pa pametuj.
Drgač pa mi je najbolši frend makedonc, pa je čist kontra od tebe! Se vid, da si presran nepismeno tele!

Nazadnje urejeno:

8888

8. jul 2010
34.094
6.281
113
Če z malo pišeš Makedonec, potem ga ne ceniš, saj vidiš koga jaz napišem z veliko začetniško črko koga pa z malo! Si danes že spet katero oklofotal?

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
grem stavit, da so pametnejši od bosancev.. v zadnjih 50 letih so se pa izkazali za najpametnejse.

kaj si mislijo avstrijci..hebe se mi..a te zanima kaj si jaz mislim o jodlarjih?

torej lahko cakamo kompozicije muslimanov v evropo..da se potem dol vračajo z avtomobili in gradijo hise?

sej ves kaj je to..tipično gastarbajtersko življenje. v dojčlandu živi na 12 kvadratih, wc deli še 3 štuki. dela 18 ur na dan, ampak vozi mečku in v bosni gradi dvorec.
pač debilizem. debilizem kakršen ej bil že furan v jugi.
gradi in vlagaj tam kjer si..ker če to ne zmoreš, potem ti ni dobro in nadaljuj pot