a so švabe tudi srbi
dejstvo pa je, da so srbi papki
http://24ur.com/novice/svet/srbi-na-kosovem-zrtvovana-manjsina.html
dejstvo pa je, da so srbi papki
http://24ur.com/novice/svet/srbi-na-kosovem-zrtvovana-manjsina.html
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
8888 tvoju mamu sm oklofotal, ker te je tok smotanga nardila!![]()
Softi, prid pogledat, kje živim, pa te bom pol vprašu o 18 kvadratih. Aja za info, 46 kvadratov mamo samo dnevno sobo, v Ljubljani.
Kar se pa Bosne tiče,pa tole.![]()
Zdj se pa pojejte!
![]()
Da vidš pogled na naravo s druge strani, z reko spodaj.![]()
Če ne čutiš, vklopi možgane. Predlog, brez cinizma in žaljenja.Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Skozi tvoje komentarje ne cutim zelje po kaksni razpravi ali kulturnem dialogu o veri.
Jaz nimam ne želje ne sposobnosti, tebi odvzeti možnosti oz. priložnosti za normalen pogovor. Reagiram na komentarje. Toliko pravice si jemljem. Tišina ubija. Neumnost pa še bolj. Nisem pa vedel, da si želiš debate ravno z menoj. O čem?Citat:
Ce bi mi dal kdaj priloznost bi mogoce videl da se z menoj da tudi normalno pogovarjati.
Prilagajanje nivoja nima veze z dejstvi. Jaz lahko na več načinov povem eno in isto stvar. Ravno tako se v nekaterih stvareh lahko strinjam s teboj, v drugih s softijem, v tretjih pa morda tudi z 8888Citat:
Vendar ko vidim taksen odnos kot ga gojite nekateri (recimo softi, ti, 8888...) s takimi enostavno ne vidim razloga da bi se pogovarjal na "normalen" nacin ampak je treba nivo prilagoditi.
Svoboda izražanja zajema tudi cinizem, tako, da se ne pritožuj za take zadeve. Mislim, da si ene 2x napisal "če koga zanima". Moj komentar je bil reakcija na to. Sicer pa bi lahko dejal, da me ne zanima, ker že vem. Zdaj veš.Citat:
Mar ni demokracija svoboda izrazanja, misljenja, verovanja blablabla.... ? Na moj pojasnjujoc komentar v tej temi na zacetku si ti prvi odgovoril "Mene ne zanima", kar samo po sebi ni nic zaljivega ce v teh besedah ne bi bilo cutiti cinizma in zbadanja. In ti bi rad zdaj izpadel kot miroljuben, nevtralen in strpen?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zakaj fadile
izrazajo se mnenja. a je kdo kje nestrpen, poziva k nestrpnosti? pač menja. tko k v temi o čevapih..eni ave, drugi marinčka.
ne razumem vas..a danes je treba bit tiho non stop in kimat, pozirat..enoumje in enopartisjki, enostrankarski sistem je sel mimo. mislim, da je osnovna pravica povedat kaj ti ne sede in s cim noces imet opravka. ni pa prav in lepo pozivat k oobracunu s tistim kar ti en sede, ali pa..k odstranitvi.
res en razumem kaj te tukaj moti..dej razjasni prosim.