Ramadan

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Glede na to da si "odprtokoden program in se stalno ucis" si se do sedaj bore malo naucil. Glede na to da imam backstage program je cudno je moje obzorje precej precej sirse od tvojega. Se ti ne zdi to to cudno?
smirk-1.gif

Btw, osnova je vzgoja in taksen ali drugacen program. Pravila obnasanja znas ponavadi preden sploh znas brati.

Vzgoja je 90% ostalo pade na "takšen in drugačen" program......pri tebi je pa ravno obratno! E vidš in zato jst tebe zovem vehabijom
tongue-1.gif
In mam mal "strahospoštovanja"...v smislu da te pratim......da ko bo kdo tak hotu se dvignt ko se zdaj hočjo u VB da mi ne bo težko kremenjače u roke uzet...pa ne zdej bit jezn name....what if samo!!! Samoohranitveni nagon če hoče bolj utemeljeno da ne bomo ko Karađič u brdima oko Sarajeva 1992 se delal neumnga z zaščito Sarajeva....

Nevem eazy če maš ti širi pogled od nas ostalih......nevem....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
orozja nimajo in nikoli ga ne bi uoprli proti svojo domovino..proti jugi so ga.
pa talabani ga tudi proti svojim
pa moti jih slo vojska v afganistano, ampak slovneijo imajo radi

vse izredno zanimivo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Glede na to da si "odprtokoden program in se stalno ucis" si se do sedaj bore malo naucil. Glede na to da imam backstage program je cudno je moje obzorje precej precej sirse od tvojega. Se ti ne zdi to to cudno?
smirk-1.gif

Btw, osnova je vzgoja in taksen ali drugacen program. Pravila obnasanja znas ponavadi preden sploh znas brati.

Vzgoja je 90% ostalo pade na "takšen in drugačen" program......pri tebi je pa ravno obratno! E vidš in zato jst tebe zovem vehabijom
tongue-1.gif
In mam mal "strahospoštovanja"...v smislu da te pratim......da ko bo kdo tak hotu se dvignt ko se zdaj hočjo u VB da mi ne bo težko kremenjače u roke uzet...pa ne zdej bit jezn name....what if samo!!! Samoohranitveni nagon če hoče bolj utemeljeno da ne bomo ko Karađič u brdima oko Sarajeva 1992 se delal neumnga z zaščito Sarajeva....

predzadnji stavek en razumem

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
pa daj, me nu težit z motozbori, človek ima težave razložiti kaj je s prispodobo biserov in predala, ti mu pa tukaj z nekimi bajki utrujaš...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
smirk-1.gif

tongue-1.gif

Vzgoja je v tem primeru vse. Da bi vsaj priblizno razumel Kur'an potrebujes leta in takrat je ponavadi ze (pre)pozno. Kdorkoli je od rojstva jedel svinjino bo to delal (ponavadi) do konca zivljenja in obratno. Glede sirine preveri svoje poste in moje.... in kaksne kvasis o zadevah ,ki ti niso niti najmanj jasne.

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Karađžič je 6 (3?) mescev pred okupacijo sarajeva trdil UNju in OZNju da postavlja linijo oko sarajeva ker naj bi bli sarajevčani ogroženi (sami od sebe)......pač mal se je delu budalo......

In pol je blo "branjenje" Sarajeva od1992 do 1996....tist k svet ve že 20 let + eazy

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lej stibla..jaz sem bivsi motorist..in sem ansel ta srbsko sarajevski zbor..pa me zdej zanima amajo v federaciji tudi te prireditve

v slo se motozbor 'v sirino obzorja' siri od zegnanja motorjev v novi vasi, do stiptiza in kurb dolgo v noc.

me zanima kako je dol..vem d aje en hud zbor nekje okol..derventa, brcko...tam ob savi. tudi s..kulturno umetnickim programom

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
smirk-1.gif

tongue-1.gif

Vzgoja je v tem primeru vse. Da bi vsaj priblizno razumel Kur'an potrebujes leta in takrat je ponavadi ze (pre)pozno. Kdorkoli je od rojstva jedel svinjino bo to delal (ponavadi) do konca zivljenja in obratno. Glede sirine preveri svoje poste in moje.... in kaksne kvasis o zadevah ,ki ti niso niti najmanj jasne.

tole s svinjino si pa brcnil v temo

jaz je ne jem več
pa mnogo vegijev..jadrnaka juras..tudi ne

in smo ti uspel brez diznijevih pripovedk

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Karađžič je 6 (3?) mescev pred okupacijo sarajeva trdil UNju in OZNju da postavlja linijo oko sarajeva ker naj bi bli sarajevčani ogroženi (sami od sebe)......pač mal se je delu budalo......

In pol je blo "branjenje" Sarajeva od1992 do 1996....tist k svet ve že 20 let + eazy

ja..in danes mu sodijo. ker je vlekel kremenjaco tko k ti..ti s enajprej pusti tepst..pol pis na un in ozn..pol se pa brani..sam en bomo o tem

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Softi,

Ni lepo lagati...
Omejel sem kako ni razvarat med Ramazanom in si zelel dokazati kaksen razvrat je in pri tem nisi opazil (pa verjetno tudi vedel) kaj si linkal. Ali v Federacijo so motozbori ali niso pa nima niti najmanjse veze.

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Ravno to mi je blo zanimivo ko smo bli v eni tradicionalni muslimanski restavraciji....sosednja miza 1/2 jih je bla normalnih......1/2 zavitih v zavese (ženske) ...med njimi tud ena deklica....hum da mi je znati......pod 10 let je mogla met pa so jo revco že zavijal
cry12bpy.gif

Jaz bi to vse prepovedal......vera šele po 18tem al pa še raje po 21 tem letu ko si mentalno& duševno razvit pa se sam odloč al se boš drku s tem sranjem al se ne boš...

Enako kako vzgoje majo uni mali fantki (pod 10 let) k se po cel dan derejo na čaršiji pa pojejo "Sarajevo....sarajevo"....neki tacga.......kle ni vzgoje pa korana...kle so sam batine poj pa prnaši $ al pa se boš dru sarajevo k te bomo iz kože dajal.....

Bemte etak da bo jedu svinjino......če je pa dobra.....pa še hladilnike mamo da se ne pokvar k u srednjem veku....ker zato je koran prepovedal svinjino...ker se pokvar na vročini ker ma večji % maščobe...ne zarad allaha ampak ker se je folk zastruplju z hrano

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lej, med ramadanom, ramazanom (zakaj dve besedi isti pomen) valjd ani razvrata itd. tudi v sloveiniji so mnogi pricakovali, da bom v ponedeljek molil, obiskoval cerkvice itd. pač jasno d ani. nek nivo kulture je treba met.

pod to ne spada svinjska pizza, vsaj en v mojem merilu.

ampak an sposno..a so take..nage zurke dovoljene, tolerirane..al ne.

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Širina brate....širina

Vežbaj k k naju napade Dinotti je bova rabla
hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
evo..radim sklekove..plivam prsno, plivam ledno..zdej bom vadil potapljanje na dah..
jutri pa pri portlau vrzem par posod v vodo..bova stavhala in imela za slem..ce bo potreba.

sam..kaj ce se zavijajo v zavese, da ne gredo v sirino...jaz nikol nisem to gledla od blizu..a je to..ohlapno..al..utegnutio k steznik.
in v cem je for azaves..

zdej k si tko lepo povedal za meso, verjamem, da bos tut za azvese vedel.