Ramadan

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nisem tipičen turist. zanima me..mir, počitek, utrip, tehnično vojaško energetski segment.

dol mi visi za most đenana begiæa, džamijo....

recimo da bi si goledal kje so snemal valter brani sarajevo..raj to k bascarsijo.
raj stojim na mestu gavrila in podozivljam akcijo, kot gledam dazmijo notri

vem, sem drugačen

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj pa je turizem..piramide..waterloo, ground zero, normandija, dražgoše, sutjeska..neretva..gavrilo..

kaj pa v sarajevu turizmiraš..zoo? baščaršija? džamija?

se hecas

Iz roadtripa......turizem po njihovo je Turčija na 1000 in 1 način....hit poletja 1995-2077......seveda takoj za cenovno ugodno Turčijo v akciji so ostale arabske države kamor greš lahko na izpopolnjevanje teoloških ved....
stupid-1.gif

Ok obstaja še Tunis...etak......

Ostalih evropskih destinacij pa nisem zasledil......kje je Irska...pa Normandija.....uh bože ne daj da bi ko išo u SAD
smile-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Narobe........musliman je nekdo ki ga spoštujem......ma vero z svojimi specifičnostmi.....se jo drži....si jo upa lokalno prilagodit da ne izstopa preveč ( pije alko....žura....ma žensko ki mu je enakopravna....) ni sovražno nastrojen do pripadnikov drugih ver ali pogledov

Vehabija....je enako musliman....katerega preziram.....ženo zavija v zavese in jo ima podrejeno...kot neko garancijo za razplod in obstoj njegove veje...rekreira se 0 ker se ne sme......in je ena velka bula zavita u zaveso....pere mu noge.....pedena ga iz vseh smeri....nima pravice do svojga lajfa....

ostale podrobnosti maš tudi v linku v mojem podpisu

Tako kot spostujes svojega kolega.... Dokler je pujsa, pije in zna vsako slovensko narodno. Kajne....
crazy1.gif
Nimas blage veze o odnosu Islama do zenske, se manj o odnosu Islama do drugih ver (ce bi vsak rekel ateistov), itd, itd... Kljub temu pa filozofiras o multikulturi in liberalizmu.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Potem je glavno mesto nekega mesta prava izbira! Verjetno tudi v centru Ljubljane isces mir
crazy1.gif
Pojdi v katerkoli del vzhodne Bosne in bos lahko dneve in dneve uzival v miru in tebi primernem utripu. Pa tudi svinjino bos dobil na pizzi. Poleg tega da bo vse skupaj se ceneje. Stekas?
Bore malo turistov ,ki pride v Ljubljane si ogleduje Spar ali Hofer ampak stari del Ljubljane. Vse drugo lahko vidijo tudi doma.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
se strinjam..kamleči je pokazal povsem neresen odnos do kulture. in to, d aje mnenja, d ata kultura ne spada v ta področje in to časovno dimenzijo ni opravičilo. sploh ap bi bedak lahko dojel demokratičnost drugačnih.

bi jaz njega vprašal, da mu zdrvakljico izkriviš..te fenta takoj.

in spet je res, da model kr neki pvozema in generalizira. islam je do zensk fantastičen. tip ma lahko vec zena, a mor aza vsako skrbet..pri ans se prezivnina ne placuje. islamski moski lahko jebe..in da zena ne trpi zaradi nezmoznosti ob glavobolih, je uzakonjeno mnogozenstvo..mi se kregamo z zeno ke rne da..in ne dovoli druge.
spet je jasno kako s ekaznuje presustvo..mi si rezemo vene..tam s epa igrajo akmena s ramena.

islam lepo pametno uci o prepovedi svinje in alkota. povsem anravna in cloveska prpeoved. men tudi poleti smrdi svinja, alko pa dehidrira. ne rzaumem smao tega cleodnevnega posta..kako je to povezano z zdravjem.
na drugi strani rkc nima ene same racionalne ideologije. neke vnebohode, vnebovzetja itd.

zadeve je treba gledat realno..sam kaleči je mlad i glup..sej s emu vidi

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zarad miru gre v vukojebine..zarad zelje povojno-tehnoloskem.eneregetskem videnju pa bi sel po liniji fronte.

in bosanci v lj precej hodijo v hofer pa lidl

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
se strinjam..kamleči je pokazal povsem neresen odnos do kulture. in to, d aje mnenja, d ata kultura ne spada v ta področje in to časovno dimenzijo ni opravičilo. sploh ap bi bedak lahko dojel demokratičnost drugačnih.

bi jaz njega vprašal, da mu zdrvakljico izkriviš..te fenta takoj.

in spet je res, da model kr neki pvozema in generalizira. islam je do zensk fantastičen. tip ma lahko vec zena, a mor aza vsako skrbet..pri ans se prezivnina ne placuje. islamski moski lahko jebe..in da zena ne trpi zaradi nezmoznosti ob glavobolih, je uzakonjeno mnogozenstvo..mi se kregamo z zeno ke rne da..in ne dovoli druge.
spet je jasno kako s ekaznuje presustvo..mi si rezemo vene..tam s epa igrajo akmena s ramena.

islam lepo pametno uci o prepovedi svinje in alkota. povsem anravna in cloveska prpeoved. men tudi poleti smrdi svinja, alko pa dehidrira. ne rzaumem smao tega cleodnevnega posta..kako je to povezano z zdravjem.
na drugi strani rkc nima ene same racionalne ideologije. neke vnebohode, vnebovzetja itd.

zadeve je treba gledat realno..sam kaleči je mlad i glup..sej s emu vidi

vidim da so ti "strici" brali Kur'an

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zarad miru gre v vukojebine..zarad zelje povojno-tehnoloskem.eneregetskem videnju pa bi sel po liniji fronte.

Mir si iskal ti. V glavnem mestu drzave.

Bosanci hodijo v Slovenijo poredko (pomanjkanje morja, viz, itd, itd), tisti redki turisti pa ne hodijo sem zaradi Hoferja ali Lidla

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Tako kot spostujes svojega kolega.... Dokler je pujsa, pije in zna vsako slovensko narodno. Kajne....
crazy1.gif
Nimas blage veze o odnosu Islama do zenske, se manj o odnosu Islama do drugih ver (ce bi vsak rekel ateistov), itd, itd... Kljub temu pa filozofiras o multikulturi in liberalizmu.

Model prav sam k ga kej tko vprašam za kako besedo k sm jo dol slišal al pa kej tko druzga......jst sm se v sloveniji rodil.....živim cel lajf kle.....pojma nimam kaj točno me sprašuješ! Nism od dol....tko da ne poznam vsake njihove besede.....sm pa musliman po veri...

Konkretno dans sm ga sprašval kaj pomen pr njih beseda "garač"....pač tko so rekl šarcu dol ( zastava M53 mitraljez)...veš mogoče ti k si bl u teh vojnih scenah domač???

Hah odnos islama do ženske.......dej povej mi a lahko pr vs ženska igra odbojko u kopalkah na plaži
sprasujem se.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Bosanci hodijo v Slovenijo poredko (pomanjkanje morja, viz, itd, itd), tisti redki turisti pa ne hodijo sem zaradi Hoferja ali Lidla

pa jebem te bklesava u usta skrbava

kje sem napisal, da sem mir iskal v glavnem mestu

k sem bil v sarajevu sme iskal mrzlo pivo..ni bilo..pa klasično pizzo. ne vem zakaj, a zapasala mi je.

potem sem iskal idola gavrila..pa ste umaknil vsa znamenja..ke rje bil terorist..na depešo avstrijcev ste vrnili anzaj..jaka kultura
potem sem sel po hribih okol..z daljnogledom..ugani kajs em delal.

in potem sem sel anprej proti jablanici.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
crazy1.gif

Model prav sam k ga kej tko vprašam za kako besedo k sm jo dol slišal al pa kej tko druzga......jst sm se v sloveniji rodil.....živim cel lajf kle.....pojma nimam kaj točno me sprašuješ! Nism od dol....tko da ne poznam vsake njihove besede.....sm pa musliman po veri...

Konkretno dans sm ga sprašval kaj pomen pr njih beseda "garač"....pač tko so rekl šarcu dol ( zastava M53 mitraljez)...veš mogoče ti k si bl u teh vojnih scenah domač???

Hah odnos islama do ženske.......dej povej mi a lahko pr vs ženska igra odbojko u kopalkah na plaži
sprasujem se.gif

Se ti zavedas kaksne neumnosti klatis? U startu mesas vero in jezik (?!? in potem filozofiras o tem kako tvoj kolega musliman nima pojma kako se je med vojno reklo nekemu muzejskemu kosu nemskega orozja
bonk.gif

M53 so rekli šarac, beseda garac/garaæ/garač nima pomena.

p.s.: lahko (in to je vsekakor vrhunec demokracije)

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Ne mešam jst 0....samo hotu sm ti pokazat pot kako ratat scooliran musliman....neobremenjen z vso navlako iz korana.....pa kljub temu znat dihat...jest....živet....it kdaj u đamijo....brez da ti knjiga kroji lajf

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kamelči..a si bil v kakem net kafeju..oz a si imel v hostlu internet

Da smo mel wi-fi povezavo in 2 računalnika na uporabo 24/7 v hostlu

Lastnik musliman ....vojni veteran ni bil versko maničan......free minded.....sej veš tist utrip....k ga lahko dobiš na googlu
smile-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

pa jebem te bklesava u usta skrbava

kje sem napisal, da sem mir iskal v glavnem mestu

k sem bil v sarajevu sme iskal mrzlo pivo..ni bilo..pa klasično pizzo. ne vem zakaj, a zapasala mi je.

potem sem iskal idola gavrila..pa ste umaknil vsa znamenja..ke rje bil terorist..na depešo avstrijcev ste vrnili anzaj..jaka kultura
potem sem sel po hribih okol..z daljnogledom..ugani kajs em delal.

in potem sem sel anprej proti jablanici.

Preberi svoje poste...

450px-Sarajevo_pivo_3.jpg

mogoce toceno:

4922243-Sarajevska_Pivo_Sarajevo.jpg

mogoce se kak burek zraven?

p10204093lp0.jpg

Pa ti vas da je tam ena najvecjih pivovarn na Balkanu?

sarajaevska%20pivara_art.jpg

Tudi tam nisi nasel huh?

Klasicno pizzo dobis v vsaki boljsi pizzeriji ampak ce je clovek omejen se znajo te zadeve zakomplicirati.

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
alter je delu......FB je delu.......sosed iz Nove Zelandije (u hostlu nas je bla mala zemlja različnih) je brsku po military forumih pa gledu kje so mine itd....

google je delu.....ni blo nobene zavese čez monitor....noben ni gledu kaj si ogledujemo na compu.....

Domači so bli prisotni sam k smo pršl....k smo bli na vojni turi.....pa k smo nakonc plačal sobe
smile-1.gif