Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Vzgoja je v tem primeru vse. Da bi vsaj priblizno razumel Kur'an potrebujes leta in takrat je ponavadi ze (pre)pozno. Kdorkoli je od rojstva jedel svinjino bo to delal (ponavadi) do konca zivljenja in obratno. Glede sirine preveri svoje poste in moje.... in kaksne kvasis o zadevah ,ki ti niso niti najmanj jasne.
Ravno to mi je blo zanimivo ko smo bli v eni tradicionalni muslimanski restavraciji....sosednja miza 1/2 jih je bla normalnih......1/2 zavitih v zavese (ženske) ...med njimi tud ena deklica....hum da mi je znati......pod 10 let je mogla met pa so jo revco že zavijal![]()
Jaz bi to vse prepovedal......vera šele po 18tem al pa še raje po 21 tem letu ko si mentalno& duševno razvit pa se sam odloč al se boš drku s tem sranjem al se ne boš...
Enako kako vzgoje majo uni mali fantki (pod 10 let) k se po cel dan derejo na čaršiji pa pojejo "Sarajevo....sarajevo"....neki tacga.......kle ni vzgoje pa korana...kle so sam batine poj pa prnaši $ al pa se boš dru sarajevo k te bomo iz kože dajal.....
Bemte etak da bo jedu svinjino......če je pa dobra.....pa še hladilnike mamo da se ne pokvar k u srednjem veku....ker zato je koran prepovedal svinjino...ker se pokvar na vročini ker ma večji % maščobe...ne zarad allaha ampak ker se je folk zastruplju z hrano
Ponovo.... Kot oh in sploh multikulturalen demokrat obsojas druge zaradi oblacenja. To je njihova vera, njihovi obicaji, njihov problem. Stekas? Niso zaradi tega nenormalni. Bolj "nenormalno" je gledati 12letnico v tangicah med kosilom. Ce ze dlakocepimo.
Ce tebe to moti je problem pri tebi in ne pri njih. Prepoved te pa sploh postavi na raven Talibanov.
Tisti mladi fantki so Cigani in so praviloma pravoslavci oziroma kristijani. Kako si njih si vkljucil v to zgodbo ves samo ti?!
Glede prepovedi nisi pravi sogovornik.