Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
odvisno od matične če sprejema večje rame... ampak lahko daš kot še zravn 2x po 1gb ali kakršno koli kombinacijo, seveda do tiste velikosti, ki jo matična podpira.... firma je lahko različna.
Ja ravno berem na wikipediji. Dual channel mi že zdaj ni delal. Sem imel samo 1 kanal z 2 x po 512mb. Če hočem da mi dela moram imet 2 x (2x512)mb rama recimo. V tem primeru sta oba kanala polna. 1 kanal sta 2 slota v tem primeru.
Ja v navodilih piše, da mora biti za dual channel količina rama v kanalu 1 in kanalu 2 enaka. Se pravi mi ostane 2x512mb, če hočem to uporabiti. Koliko pa profitiram s tem dual channel, a kdo ve?
Pa še nekaj. V čem je finta, ko vidim da se prodaja samostojen ram od patriota za 11€, isti ram samo s hladilnikom pa v paketu 2x512mb stane 40€?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.