Radio 1 - prekinjanje in prasketanje

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Pozdravljeni

Dogajalo se mi je in se mi še, da ko poslušam Radio 1 preko neta, nonstop prekinja za kaki 2 sekundi in prasketa. To mi je delalo v prejšnji službi, sedaj v novi in doma. Kaj ne znajo poštimati tega al kaj je krivo?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Te motnje so samo poskus vzpostavite komunikacije mašine do tebe, želi ti subtilno sugerirati, da zamenjaj postajo. Na tvojem mestu bi ji prisluhnil.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Pozdravljeni

Dogajalo se mi je in se mi še, da ko poslušam Radio 1 preko neta, nonstop prekinja za kaki 2 sekundi in prasketa. To mi je delalo v prejšnji službi, sedaj v novi in doma. Kaj ne znajo poštimati tega al kaj je krivo?

to ti hoce pc razlozit da poslusas napacen radio. v morsijevi abecedi.

Nazadnje urejeno:

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Mogoče je pa to prekinjanje in presketanje njihov smeh. Namreč, na neko foro, ki je smešna samo njim, se tako smejijo v eter, da je že samo s tem1/3 časa mimo.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
ma ne vem..... lej... vsaj trije so.... nekdo nekaj govori... ostali se isti čas smejijo v eter... pol je pa vse skupaj en.... ha ha ha ha ha ah aha

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs

ma dej...

kjer delam, sem prisiljen to poslušat... in potrpeljenja mi prav zmankuje!

skoz ene in iste fore, klišejski pogovori...

dons majo nekih 48 ur jutranje ekipe, pač oni bojo 48ur stresali svoje glupe šale, vmes se vsako uro zvrtijo vse božični komadi jih poznamo - vsako uro! oni pa vmes pokličejo kakšno ogoroženo družino in jih vsi blaženi povejo, da jim bojo pomagali.

Dobr, sej pomagat je treba, sam mi gre pa res na živce, k pokličejo mamo/ženo in jo sprašujejo stvari za katere itak vejo odgovore, in se vidi (sliši), da prav vlečejo iz njih, da jim povejo svojo tragično življensko zgodbo, in na koncu se oseba zjoka, oni se poslovijo in to je to... Pa kaj je treba človeka tok dolg drkat pa spraševat, da se zjoka??? in to v eter spustit??? a ne morjo sam opisat razmere in jim nakazat denar??? ne, treba je dramatizirati.... u pm pa ta avdič pa vsi skupi na teh radijih!!!

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Jaz sem tudi ravnokar zamenjal postajo zaradi tega, ma dej roli muziko, zakaj je treba vsak december trkati na vest folka, saj celo leto plačujemo davke za vsak drek, naj da država kaj nazaj.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.496
5.790
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kjer delam, sem prisiljen to poslušat... in potrpeljenja mi prav zmankuje!

jaz sn mogo aktual....
bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jest nisem nič, ker mi je glup pristop.

doniram tam, kjer se zadeve pravilno lotijo...