vsaj meni, dovoli samo 1 report na dan ali na tisto vožnjo.Mogoce bo komu zanimivo, s temi nastavitvami ocitno tudi sporocajo userji glede mobilne kamere...
Modra ikonca.
vsaj meni, dovoli samo 1 report na dan ali na tisto vožnjo.Mogoce bo komu zanimivo, s temi nastavitvami ocitno tudi sporocajo userji glede mobilne kamere...
Modra ikonca.
Kako pa sporočiš kje je radar?
Kako imaš nastavljen bt, da se ti sama zažene app?na telefonu se da narediti opravilo, da se app sam zažene, ko se telefon poveže na bt v avtu... in tudi ugasne. tako, da ni potrebno čisto nič misliti
Na samsungu imam app Modes and Routines. Če ga nimaš, obstajajo razne tasker aplikacije. Dolgo časa sem uporabljal Macrodroid.Kako imaš nastavljen bt, da se ti sama zažene app?
Na to se pomislil nisem...
Po posodobitvi AMZS aplikacija ne kaže več radarjev. "Izgubila" se je telefonska številka Na novo je noče več registrirati. Ob potrditvi številke napiše: Prišlo je do napake.Naloži si aplikacijo od AMZS, ta deluje v ozadju in te opozarja na radarje tudi na hrvaškem.
Ne vem kako je na iPhonu toda ne verjamem, da je kaj drugače kot na androidu: v nastavitvah tvojega računa greš pod settings-navigation settings in tam imaš Voice selection, kjer izbereš jezik navigiranja. Če je bila kakšna posodobitev ali kaj podobnega se po defaultu nastavi na angleščino.Meni pa po novem gmaps navigira v anglescini ( sej ne da je problem) ampak nikakor jih ne morem pripraviti da bi bilo slo kot je bilo ( iphone) kje bi bil trik?
Identični problem, a rešitve ne najdem. Morda jih bo treba kontaktirati...?Po posodobitvi AMZS aplikacija ne kaže več radarjev. "Izgubila" se je telefonska številka Na novo je noče več registrirati. Ob potrditvi številke napiše: Prišlo je do napake.
Pozna kdo rešitev?
Hvala
Meni normalno deluje vodenje v Google Maps v slovenščini… iOS 18 in vse regijske nastavitve na Slovenijo in jezik na slovenščino…Tudi po updejtu na ios 18 je navigiranje se vedno v ang ( ceprav je jezik telefona v slo - kar bo slo tko nazaj na ang ker itak slo nav ne dela)