Radar v "kanti"

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kdo pa divja?

Se opravičujem, ker sem samo pomislil, da si tudi ti med njimi.

to pa bo stardec jutri povedal kdo je divjak, sam da pride zjutraj v službo pa boste vidli!
evil.gif

Nazadnje urejeno:

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Če se vrnemo na "kante za smeti": baje so navadni doppler radarji notri - se pravi bi morali razni antiradarji piskat kot nori ko se mimo peljejo. A ima dejansko kdo tukaj na forumu tako pojočo škatlico in ta tudi "zapoje" pred kanto za smeti? Proizvajalec in model me zanima (torej če čiska ko se pelješ mimo polne kante in ne piska ko se pelješ mimo prazne)? Lahko tudi na privat...

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Jup.

Jaz osebno ko koga dohitim, pocakam da ima na desni frej za umanit se,če se ne, mu malce poblendam da mogoče dojame.
Najhujsi so pa tisti ki vozijo non stop po prehitevalnem, desni pas je prazen, ti mu že od daleč poblendas, on ti pa mirno vklopi vse 4 ali pa se dotakne bremze. WTF ? Saj imas desni pas prazen, vozi tam, ne pa tle cirkusa izvajati.Teh pa nebom razumel nikoli.

Vidiš, jaz pa točno takim, ki poblendajo, nalašč ostanem malo dlje na levem (OK, saj je redko, ker sem itak jaz ponavadi tisti, ki dohiteva od zadaj, pa vseeno).
Dajte se hudiča že 1x navadit, da se NE blenda. To je nekulturno in samo dokazuje, da blendajočemu nekaj manjka v glavi. Priznam izjeme - ko se že 10 minut voziš za nekom, desni pa je ves čas prazen ja, seveda, drugače pa (v obeh zgoraj opisanih primerih) niti slučajno ne. Za teke primere obstaja levi smernik.

Mislim, da je bolj nekulturno, če nekdo vozi 120 ali pa 130km/h po prehitevalnem pasu, vozni pas pa je prost. Prehiteva kaj? Nevidne avte??? Takim tudi jaz z veseljem poblendam. Pa naj bo magari to nekulturno.
V redu, če se ti hočeš spuščat na nivo bedakov in potemtakem bit bedak, pa bodi bedak. Prej ali slej bo kaka kazen za to padla.

Če voziš po prehitevalnem pasu in je vozni pas prost, potem si ti bedak, ker ne znaš gledati v ogledalo in se ne znaš umakniti. To je nivo bedaka.
Če pa to ti ne delaš, potem pa nisi bedak
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.981
113
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Če se vrnemo na "kante za smeti": baje so navadni doppler radarji notri - se pravi bi morali razni antiradarji piskat kot nori ko se mimo peljejo. A ima dejansko kdo tukaj na forumu tako pojočo škatlico in ta tudi "zapoje" pred kanto za smeti? Proizvajalec in model me zanima (torej če čiska ko se pelješ mimo polne kante in ne piska ko se pelješ mimo prazne)? Lahko tudi na privat...

Pa četudi je laser, ga detektorji odkrijejo, ker se žarek "odbija sem pa tja" po avtocesti...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Če voziš po prehitevalnem pasu in je vozni pas prost, potem si ti bedak, ker ne znaš gledati v ogledalo in se ne znaš umakniti. To je nivo bedaka.
Ampak to še ne pomeni, da se moraš potem spustiti na nivo tega bedaka (ko ga dohitiš) in počet neumnosti (blendanje) in nevarne bedarije (prehitevanje po desni) ...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Da zalotim to kanto kje na samem, se peljem domov pohidravlične škarje za železo, cviknem ključavnico in jo odpeljem,
pa prodam mađarom za sitne pare. Denar gre za kritjestarih kazni. Če eni kradejo žlebove z hiš, bom jaz pač radarje.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Od zdaj naprej več nebomo bejzbolk vozili sabo po avtih, ampak ene vlke klešče pa žagico za železo......in ko kanta ponoči zabliska se obrneš in si jo naložiš
smile-1.gif

Word! Če pa negre v avto, pa maš par malih kanisterčkov za zippota filat in jo na mestu vžgeš.

Ve kdo mogoče kako je z jammerji in temi napravami?

Nazadnje urejeno:

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Vsi pametni in polni zanimivih idej.
A po predpisih pa ne gre vozit in vse skrbi odpadejo
priden.gif
?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Letos se bo zgleda polnila blagajna s kaznimi. Včeraj sem videl ene 10 kontrol po AC; DURS in policija.

Ta vikend so bili res v akciji.
shocked-1.gif
Tolkrat pa že dolgo časa nisem pokazal vseh stvari in pihal.

Nazadnje urejeno:

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik kihko pravi:
Vsi pametni in polni zanimivih idej.
A po predpisih pa ne gre vozit in vse skrbi odpadejo
priden.gif
?

Koliko km narediš letno?
Konzervativno sem v zgornjih 10%, realno pa verjetno 5% Slovencev.
A po novem je tako, da vec kot se vozis, hitreje se lahko vozis?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.981
113
Potem pa bi lahko vedel, da 100% človek ne more voziti po omejitvah in da več, kot je nekdo na cesti, več je šans da ga dobijo.

enostavna matematika.

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Potem pa bi lahko vedel, da 100% človek ne more voziti po omejitvah in da več, kot je nekdo na cesti, več je šans da ga dobijo.

enostavna matematika.
Mene že konkretno časa niso dobili za hitrost. Pa sem konkretno na cesti. In za cca. 10% višjo hitrost te ne bodo ustavljali, to je pa misim da dovolj.
Aja, matematika je še bolj enostavna:
voziš čez omejitev ----) te bodo dobili
voziš do omejitev -----) te ne bodo dobili, si moreš mislit?
shocked-1.gif

Če pa vas kakšna omejitev moti (da je prenizka), dajte predlog, da se zviša. In dokler se to ne naredi, pač omejitev velja in naši plavi angeli lahko pridno kasirajo v proračun.

Sicer pa sem off.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Včeraj videl kanto za smeti samo na koncu AC iz NM. Pojma nimam al je blo kaj not. Da jo tm postavljajo, mi je čisto mimo, kot na cestninskah. Le kaj qurca tm rabiš. Da so na gradbiščih razumem. Je bilo pa zakon kruzat po AC včeraj. Ful mal prometa. Večinoma vsi nad 130, samo jaz po omejitvi. Z nikomer probleme
grin1.gif
. Ravno tako za nazaj. Hm, nazaj sem bil sopotnik (Piknik). Že dolgo nisem videl tako prazne AC. Šli smo v LJ.
Sem pa prvič videl darsovce na delu. Enga pred mano pohopsal.