Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kdo pa divja?
Se opravičujem, ker sem samo pomislil, da si tudi ti med njimi.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kdo pa divja?
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kdo pa divja?
Se opravičujem, ker sem samo pomislil, da si tudi ti med njimi.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
V redu, če se ti hočeš spuščat na nivo bedakov in potemtakem bit bedak, pa bodi bedak. Prej ali slej bo kaka kazen za to padla.Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Jup.
Jaz osebno ko koga dohitim, pocakam da ima na desni frej za umanit se,če se ne, mu malce poblendam da mogoče dojame.
Najhujsi so pa tisti ki vozijo non stop po prehitevalnem, desni pas je prazen, ti mu že od daleč poblendas, on ti pa mirno vklopi vse 4 ali pa se dotakne bremze. WTF ? Saj imas desni pas prazen, vozi tam, ne pa tle cirkusa izvajati.Teh pa nebom razumel nikoli.
Vidiš, jaz pa točno takim, ki poblendajo, nalašč ostanem malo dlje na levem (OK, saj je redko, ker sem itak jaz ponavadi tisti, ki dohiteva od zadaj, pa vseeno).
Dajte se hudiča že 1x navadit, da se NE blenda. To je nekulturno in samo dokazuje, da blendajočemu nekaj manjka v glavi. Priznam izjeme - ko se že 10 minut voziš za nekom, desni pa je ves čas prazen ja, seveda, drugače pa (v obeh zgoraj opisanih primerih) niti slučajno ne. Za teke primere obstaja levi smernik.
Mislim, da je bolj nekulturno, če nekdo vozi 120 ali pa 130km/h po prehitevalnem pasu, vozni pas pa je prost. Prehiteva kaj? Nevidne avte??? Takim tudi jaz z veseljem poblendam. Pa naj bo magari to nekulturno.
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Če se vrnemo na "kante za smeti": baje so navadni doppler radarji notri - se pravi bi morali razni antiradarji piskat kot nori ko se mimo peljejo. A ima dejansko kdo tukaj na forumu tako pojočo škatlico in ta tudi "zapoje" pred kanto za smeti? Proizvajalec in model me zanima (torej če čiska ko se pelješ mimo polne kante in ne piska ko se pelješ mimo prazne)? Lahko tudi na privat...
Ampak to še ne pomeni, da se moraš potem spustiti na nivo tega bedaka (ko ga dohitiš) in počet neumnosti (blendanje) in nevarne bedarije (prehitevanje po desni) ...Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Če voziš po prehitevalnem pasu in je vozni pas prost, potem si ti bedak, ker ne znaš gledati v ogledalo in se ne znaš umakniti. To je nivo bedaka.
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Od zdaj naprej več nebomo bejzbolk vozili sabo po avtih, ampak ene vlke klešče pa žagico za železo......in ko kanta ponoči zabliska se obrneš in si jo naložiš
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
frajer, spet
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Letos se bo zgleda polnila blagajna s kaznimi. Včeraj sem videl ene 10 kontrol po AC; DURS in policija.
Citat:
Uporabnik kihko pravi:
Vsi pametni in polni zanimivih idej.
A po predpisih pa ne gre vozit in vse skrbi odpadejo?
Konzervativno sem v zgornjih 10%, realno pa verjetno 5% Slovencev.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik kihko pravi:
Vsi pametni in polni zanimivih idej.
A po predpisih pa ne gre vozit in vse skrbi odpadejo?
Koliko km narediš letno?
Smo pametni, a ne?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ne.
Zgolj zanima me, 10.000 ?
Mene že konkretno časa niso dobili za hitrost. Pa sem konkretno na cesti. In za cca. 10% višjo hitrost te ne bodo ustavljali, to je pa misim da dovolj.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Potem pa bi lahko vedel, da 100% človek ne more voziti po omejitvah in da več, kot je nekdo na cesti, več je šans da ga dobijo.
enostavna matematika.