Vidiš in to je generalna napaka vseh nas, ki to delamo. Nihče se tem bedakom ne bi smel umaknit, ker to so potencialni naklepni morilci. Ampak mi se jim pač umikamo, ker smo pametnejši. Pa ni prav to.Citat:
(tudi če nekdo za mano vozi 200 zaradi mene),
No jaz pa predvidevam, da si ti pa eden tistih živčnih in dinamičnih voznikov.Citat:
Predvidevam, da si ti eden izmed takšnih voznikov.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Prejle sem videl, da so pri lukovici montirali neki novi radar. Kot sem na hitro lahko videl - peljal sem se v LJ, radar pa je v smeri MB - ima dve luknji, stari je pa mel le eno.
A to majo kaj novega?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Torej je problem radar in ne hitra vožnja. Če radarjev ne bi bilo, oz bi bili tam, ki bi bila korist od njih, problema ne bi bilo.
Za nekatere voznike je pa največji problem v njihovi lastni glavi.
In še vedno je problem v zakonih, radarjih in kazenskih točkah. Da bi pa ti kaj naredil za to, da jih en bi imel, je pa že pretežko, ane?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zato, ker se večina ljudi ne vozi tako veliko, kot jaz in jih tistih nekaj kazenskih točk ne moti.
Mene tudi niso, do nedavnega.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kdo omenja divjanje? Jaz samo na AC vozim malce nad predpisi, 13% hitreje le.
180 ali več km/h ni ravno 13% več od 130.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
In zakaj bi naj bil tole problem?
Zelo lahko; varno, udobno in primerno se lahko pelje 150, 180 ali več kmh.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nimam tako dobrega avta, da bi lahko 180kmh peljal...zaenkrat je 150 dovolj.
Če bi imela naša AC vedno 130 ne bi bilo problema, a imajo neke smešne omejitve na 100 ali celo 60kmh..potem pa človek hitro pozabi, še posebaj če nima tempomata.
A se teb zdi da je pred šolami veliko povoženih otrok?Citat:
ampak ne, radar se mora tja postaviti, da se lepo cuza denarčke, pred šolami pa pazi kdo?
Koliko se ti potem voziš po AC.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
In zakaj bi naj bil tole problem?
Zelo lahko; varno, udobno in primerno se lahko pelje 150, 180 ali več kmh.
Ti se v "rdečo" kategorijo ne uvrščaš?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Sem rekel, 150kmh se nekje vozim, a problem je, da daš malo "po gasu" pa si že na 180 takoj...pol pa mora človek nonstop gledat na števec in še na vse idiote ki se vozijo okoli.