Radar - je al ni?

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Na Štajerki v obe smeri. Na relaciji CE - LJ točno pri izvozu Blagovica in na tem mestu tudi na relaciji LJ - CE. Stojita že najmanj kakšen mesec (tale fotka se mi na telefonu potika od konca junija, ampak stala sta že kakšen teden pred tem), ni pa nikjer nič govora o tem. A gre sploh za radar, ali za kakšno drugo zadevo?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.387
2.564
113
GPS koordinate, da sesujemo
smile-1.gif

Ja kamera je, fleš (?) radar (?)
Je mogoče del sistema merjenja hitrosti na odseku?

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
GPS koordinate, da sesujemo
smile-1.gif

Ja kamera je, fleš (?) radar (?)
Je mogoče del sistema merjenja hitrosti na odseku?

Ne, nista del sekcijskega merjenja, sta dosti nižje od Trojan:

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Tole mi deluje kot most. Če vidiš kje zraven na tleh belo škatlo in so kamere na obeh smereh merijo nekaj na mostu (obremenitve).

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.623
113
še v SLO - ampak komaj
ksz

Test branja tablic za uvedbo elektronske vinjete ali kontrolo tovornjakov ob cestninjenju v prostem toku?
17758-icon_confused.gif

Se pa peljem 110 mimo - ziher je ziher.
tongue-1.gif

[/darjan]
tongue-1.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Mislim, da je tam en majhen mostiček (nekaj metrov dolg). Škatle pa ni videti nobene naokrog.

Sistem za merjenje osne obremenitve s fotografiranjem prekrškarjev in avtomatično prepoznavo regiterskih tablic?
sprasujem se.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Sicer nisem vedel da se moja "administracija" siri tako hitro, da tega niti sam ne vem. Hvala za nadomescanje.

On the topic: Pojma nimam glede radarjev, videl sem zadevo na izvozu LJ-Šmartno, ne vem ali je radar ali ne. V kolikor je, z njim upravlja SENP (republiska prometne). Malo sem ven iz prometa, ce bom videl koga iz SENP pa jih bom vprasal kaj bi to bilo.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Na Štajerki v obe smeri. Na relaciji CE - LJ točno pri izvozu Blagovica in na tem mestu tudi na relaciji LJ - CE. Stojita že najmanj kakšen mesec (tale fotka se mi na telefonu potika od konca junija, ampak stala sta že kakšen teden pred tem), ni pa nikjer nič govora o tem. A gre sploh za radar, ali za kakšno drugo zadevo?

To so zdaj namestili tudi na Lj obroči...na izvozu Brdo (v obe smeri).
Zaenkrat so v fazi preskušanja..je pa to rada , ki bo znal določiti opas po katerem voziš..torej ne bo neuporabnih fotk, če se bo na sliki znašlo več vozil.