Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sem danes videl avto postavljen ob cesti, ampak zaradi sonca nisem videl, če je meril ali ne...je pa ravno tam iz 90 na 70 omejitev.
Je meril ali ne? (bil je postavljen prečno na cesto)
Citat: Uporabnik Denis pravi:
Sem danes videl avto postavljen ob cesti, ampak zaradi sonca nisem videl, če je meril ali ne...je pa ravno tam iz 90 na 70 omejitev.
zato ker so vojaska vozila izrecno izkljucena iz kakrsnekoli uporabe za policijo. Policija lahko tebi odvzame avto ce ga rabi (pod dolocenimi pogoji). No vojski ga ne more.
Tud zadnjič ko je pred Logom bil nalet in je bil udeležen vojaški kombi. So čakali vojaško policijo samo zaradi njega. Običen policaj ga lahko samo gleda.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.