radar detektor-kaj kupiti?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Glede otrok ne poznam detajlov, mogoce zato ker nimam otrok še.

Nevem zakaj bi bil na trnih pri hitosti do 200, pač neka potovalna hitrost ... drugo je pri 240+ ,pač promet moras opazovati, sej hitro vidis če ti bo nekdo pocasi na tvoj pas zapeljal ali ne... so tudi nepredvidljivi seveda,ampak v večini kar lepo vidiš.

Običajno se velika večina kar sama od sebe umakne, res pa da se najdejo idioti, ki vztrajajo na prehitevalnem pasu, čeprav na voznem pasu nimajo vsaj 1km nobenga....

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.233
770
113
EU
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Je kdo že tole http://www.cc-shop.si/radar-laser-detektor/ sprobal? Je uporabno al je nateg?

Js ga imam!

zadovoljen zaenkrat..
Mal ga sicer jebejo tudi te hitrostne table, ampak sej to je tudi ene vrste radar?

Mal za nasmejat kaj se mi je zgodil včeraj..

Ga zmontiram na enem parkirišču, obrnjenem na glavno cesto. Vštekam, prižgem in piska, pa piska in piska.

Prekovnem vse po spisku zapeljem na cesto in zavijem desno in spet piska piska in piska, vstavim na avtobusni postaji, vzamem navodila in piska ko trot. Berem navodila in še kar kolnem, potem pa pogledam malo naprej in glej ga Roomsterja rdečga. ga je lovil iz prvotne lokacije kjer sem ga vzel iz škatle in priklopil. No če ga nebi, bi me tam na postaji slikal.
Do sedaj sem prevozil cca 200 km in stacionarne lepo "najde".
Se mi pa zdi, da ga motijo kakšni park senzorji na avtu pred tabo, ampak samo pri počasni vožnji.

Za enkrat
zmaga.gif
Ah to napačno piskanje, da zaznajo neke naprave na bencinskih črpalkah, potem tiste na tablah na avtocestah ipd. ima tudi vsaj večina dražjih modelov (če ne kar vsi). Sicer sem bral da lahko nekatere detektorje "učiš" kje naj ne piska oz. da imajo to boljše rešeno, samo videl v praksi pa tega še nisem.

Tako da kot praviš, zaenkrat ni panike
smile-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Z vsem dolznim spostovanjem do vseh, bom ponovil kar sem ze enkrat napisal.

Valentine One. PikaKonecStop.

jony

Zelenc'
12. jan 2012
9
0
1
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Z vsem dolznim spostovanjem do vseh, bom ponovil kar sem ze enkrat napisal.

Valentine One. PikaKonecStop.

Če pa nima GPS-funkcije.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
In? Ce ti je to pomembno, potem vzemi Bel-a.

Ampak ko se enkrat navadis na indikator jakosti in smeri na Valentinu ni vec poti nazaj.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.233
770
113
EU
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
In? Ce ti je to pomembno, potem vzemi Bel-a.

Ampak ko se enkrat navadis na indikator jakosti in smeri na Valentinu ni vec poti nazaj.
Drži, to je zelo dobra funkcija na Valentinu, da veš na kateri strani zaznava nekaj.

POI točke imaš pa itak lahko na navigacijski napravi, pa pač malo kombiniraš; lahko tako vsaj vedno preveriš, če detektor sploh dela
priden.gif

Nazadnje urejeno: