Bi vcds moral napako pokazat? Cudno, da ne ve, da luc ne dela.
Seveda bi moral javiti "neko" napako v kolikor balast ne deluje.
Bi vcds moral napako pokazat? Cudno, da ne ve, da luc ne dela.
Za delovanje svetila je potreben tudi Alternator, ti ga menjajo ko crkne?Če je za delovanje svetila potreben računalnik, mi je nekako logično da to spada pod sklop svetila ali pač
Za delovanje svetila je potrebna tudi žarnica in njo tudi menjajo ko pride do loma.
Ali si jo potem zamenjaš kar sam iz stare luči?
Če mu je dolga luč delala pred poškodbo, bi morala tudi po popravilu.
Se pravi, da je bila poškodba računalnika povezana s poškodbo ali pa so nekaj narobe naredili na servisu med menjavo, da je ta crknil.
Za delovanje svetila je potrebna tudi žarnica in njo tudi menjajo ko pride do loma.
Ali si jo potem zamenjaš kar sam iz stare luči?
Če mu je dolga luč delala pred poškodbo, bi morala tudi po popravilu.
Se pravi, da je bila poškodba računalnika povezana s poškodbo ali pa so nekaj narobe naredili na servisu med menjavo, da je ta crknil.
Frajer umiri se, tudi, ce si prebere ne bo povprecen clovek vedel pol penisa o tem kako je avto sestavljen. Torej je bo,je, da najame odvetnika predn sklene zavarovanje za avto. Se mi zdi, da imamo zato zavarovalne agente ampak, ce vi nimate pojma ni nase delo. Jest sem letos enega tazga ze odpikal. Pa nisem imel samo eneg avta pri njemu sklenjenega plus dve nepremicnini. Lej Mercator stalno isce delavce
Kaj tu ste sami agenti, da tako radi zagovarjate zavarovalnico
Pa kljub temu vam paše, da vas zavarovalnica malo je_be za vaš denar.
Zanimivo tole pri Generali.
Zanimivo tole pri Generali.